några bilder från igår!

här kommer några bilder från igårkväll! det skulle egentligen vara hemmafest hela kvällen, men det slutade med att de flesta patypeople drog vidare till krogen ändå haha! oväntat ;) hade faktiskt sjukt kul! hemmafester är alltid roligast och spårar mest! så det ska vara!

jag och snygga osqaaar sippar las gendas! mjaaao ma cousin och födelsedagsfestens två huvudpersoner!
våfflor med sötsur sås

hej på er! min kusin masen sov hos mej inatt och imorse steg vi upp och gjorde våfflor! dom blev sjuukt goda, första gången jag lyckas med matlagning typ haha :) hade dock ingen sylt... så vi testade att ha sötsur sås och det blev fett gott! det MÅSTE ni testa innan ni kommenterar "fyfan vad vidrigt" haha! nu ska jag hoppa in i duschen, blev sjukt sent igår så jag känner mej rätt sliten, och så måste jag ju lägga upp lite bilder från födelsedagsfesten igår ;) hörs snart! OCH ETT STORT GRATTIS TILL WICKE OCH ALEX SOM FYLLER 20 IDAG!! hoppas ni får en underbar dag ♥
födelsedagsfirande ikväll!

har precis fixat mej och ikväll blir det födelsedagsfirande för att fira mina favorittvillingar som fyller 20!! :D kommer nog bli riktigt skoj, är sjukt taggad! systemet får bli hem nr 2 nudå ;) haha skämt-o-sido.. typ.

så här ser jag ut:
nya smycken från amakli.se

fick hem dessa supersnygga smyckena från amakli.se för någon dag sedan! favoriten blir nog det svarta tjocka armbandet i skinnimitation med silverdetaljer. supersnyggt att ha på ena armen och en klocka på andra. sedan gillar jag ringen med "forever"-tecknet. så fint! :)
hemma igen!

som ni märkte fick jag aldrig till internet i stugan igår... inte den bästa teckningen där ute på vischan haha ;) men det var skönt att få vila upp sej lite och ta en halv dag ledigt från bloggen med. men nu blir det 100% igen! lägger upp två bilder från idag. en på mej precis innan vi skulle åka hem, och sedan en bild från hammerdal centrum (vårt lantställe ligger i hammerdal). wohoo!