fan vilken tur man har då......

hahah helvete!
bakisdag...

hej på er! hur mår ni idag? själv mår jag piss efter gårdagens festligheter haha... :( är bakis som ett as och har ont i hela kroppen och stora skavsår och blåsor under fötterna... hittar lite blåmärken och rivsår över hela kroppen med. måste gått vilt till, antar att jag hade skoj ;) haha! är och hälsar på philip just nu på sjukhuset och tar det lugnt, jag får vila upp mej rejält så jag kanske kan använda mina trasiga fötter senare!
studenthäng i österängsparken

fan vilken stressig dag jag haft idag.. men nu sitter jag i österängsparken med massa studenter och dricker och myser. lite deppigt att jag egentligen skulle vara en av dom om jag inte hoppat av skolan (gick ju om ett år innan med), men det är skoj ändåååååå!

20130529-214318.jpg
oavsett om detär dag eller natt, gatan är svart som min själ under skalet av plast
sprungit några ärenden i stan

har precis varit i stan och sprungit några ärenden. var bla på banken och beställde ett nytt kort... på något mystiskt sett har mitt bankomatkort börjat jävlas och kan inte läsas och går alltså inte att betala med. vet inte vad felet är men nu ska jag få hem ett nytt iallafall. hoppas det hinner komma innan jag åker till grekland! passade även på att gå en liten shoppingrunda, men visar vad jag köpte senare! :)