utgång ikväll!!

äntligeeen frisk (eller iallafall tillräckligt frisk för att gå ut haha ;)) så nu har jag fixat mej och sedan blir det utgång med min älskling steffi!! kanske ska till lights ikväll, men får se! har inte planerat så mycket, men spontana utgångar brukar alltid bli bäst ;) ska iallfall till steffi nu, så vi hörs lite senare! puuss
nyårsklänningar - tips!

tänkte tipsa er om en butik där ni kan handla era nyårsklänningar! alicias.se heter den och har massor med snygga saker. dom har bland annat festklänningar, toppar och accessoarer. passaar bra nu till jul och nyår! dessutom kan man välja att inte betala förrän i januari! klicka här för att komma till butiken.
paket från fitnessguru!

det blir en riktig rivstart med träningen för mej ;) ska hämta ut mitt nya gymkort idag, och perfekt till det hämtade jag ut detta paket från fitnessguru.com med proteinpulver, proteinbarer och 3 shakes! grymt! :D

med pepparkakasmak!
ta hand om mej nudå :(

vad lata ni är på att kommentera, det är ju synd om mej :( kom med tips på filmer!! eftersom jag kommer ligga inne denna fredag medan alla andra är ute och festar och har roligt behöver jag något bra att kika på! någon får ju gärna komma hit med lite godis och glass också och ta hand om mej haha... nej men jag saknar faktiskt att bo hemma ibland, tex när man är sjuk och slipper vara ensam och mamma och pappa tycker synd om en! fast annars gillar jag mest att vara ensam när jag är sjuk, och få ligga och svettas och snora ifred haha.

så här snygg är jag just nu.....
nya dojjor!

har precis krigat mej iväg för att handla lite, och hämta ut två stora paket! som tur tog jag cykeln så jag kunde lasta sakerna på den och slapp släpa på allt själv, fan vad arg jag skulle vara då haha.... i ett av paketen fanns dessa sjukt snygga adidas skor som jag beställt från werun fashion! hur snygga?? kan visa vad som finns i det andr paketet senare för nu måste jag fixa något att käka, svälter snart ihjäl. hörs sen!