min halloween outfit #2

så här ser jag ut ikväll! ;) dresscoden är ju military/jungle/blood/animal så jag drog på mej kamouflagekläder, vita linser och sminkade krigsmålning. så jag ska väl föreställa någon form av zombie soldat haha! ska nog smeta på lite fakeblod också. vad tycker ni?
bilder från igår!

hej på er! håller på att fixa mej inför bingos halloweenfest, visar självklart outfit bild när jag är klar! ;) tänkte berätta lite om gårdagen så länge! förs var vi några hemma hos steffi och fixade oss och drack lite, och sedan drog vi vidare till berns eftersom listan stängde vid 11. och det var verkligen SMOCKAT med folk!! gick knappt att ta sej fram någonstans, helt sjukt! så vi pallade bara vara där i någon timme innan vi drog vidare till woken, och efter det cafét! och efter krogen drog vi några stycken hem till mej och bara chillade och hade sleepover haha. hade riktigt skoj igår! :) här kommer några bilder:
min halloween outfit!

har precis fixat mej och nu är jag redo för halloween! ;) ska snart till steffi och föra lite innan vi sticker till berns senare! jag ska föreställa en skelett-brud eller nått sånt hehe, så här ser jag ut ikväll:
halloweenfirande på berns ikväll!

hämtade precis ut min halloweendräkt från partykungen.se, och snart ska jag börja fixa mej inför kvällens halloweenfirande! ;) vi ska till berns ikväll där dom har halloweenfest, och dom som inte är utklädda kommer inte in. sjukt skoj att alla måste klä ut sej ju! :D är astaggad!

kan ni gissa vad jag ska klä ut mej till ikväll?
vad jag tyckte om bion igår!

var ju på bio igår och såg skräckisen insidious 2, så jag tänkte komma med lite åsikter om den! :) jag är mest rädd för skräckfilmer som är mer åt psyk hållet, denna handlar ju om spöken osv så jag tyckte inte att den var så hemsk! men dom körde många fulingar så man hoppade till haha! fast jag och micke satt mest och garvade.. men om jag skulle kolla på den ensam en kväll skulle jag nog skita på mej. dock är jag rädd för i stort sett allt när det är mörkt och jag är ensam haha! men den var iallafall bättre än 1an. så ni som är rädda för spöken och sånt kommer säkert bli livrädda för filmen, eller ni som är lättskrämda ;) annars är den ingen höjdare.