på china girl shoes utförsäljning!

utförsäljning chinagirlshoessjukt bra vip-rea hos china girl shoes som ligger på skeppargatan 21 på östermalm. lyckades haffa två riktigt snygga par som det kommer bild på inom kort! fick lite ångest efteråt dock då de hade fler skitsnygga modeller som jag blev sugen på nu så jag kanske måste väl dit imorgon igen haha! alla par ligger mellan 100-400 kr så ett tips för er som blir sugna är att ta er dit imorgon när de öppnar upp utförsäljningen för allmänheten.. öppettiderna är 08-20 varje dag fram tills på fredag!nu har vi släppt werun fashion!

yees! werun fashion är nu äntligen släppt!  in och shoppa loss bland tusentals produkter från stora varumärken till nya uppstickare! uppdateras veckovis med nya kampanjer, fri frakt, fri retur och 30 dagars returrätt!!  ->> http://fashion.werun.se shoppingportal modeportalskulle jag passa i sleeve?

haha la upp denna bilden på min instagram för någon dag sedan och skrev "nygaddad". självklart är det fake och bara en strumpa, men kul att skoja med folk ibland. speciellt när dom tar allt lika seriöst som döden haha! ;) bilden hamnade till och med på en tattoo sida hahah! men jag fick faktiskt rätt många kommentarer om att jag skulle passa i sleeve, dock tror jag knappast det är något jag kommer att skaffa! men vad tycker ni? passar jag med tatueringar?
Hårstyling för utekvällar

snart klara! med dessa tre hårstyling-favoriterna har man allt man behöver för att göra håret till ett mästerverk när man ska ut, så jag rekommenderar er partyprinsessor därute att klicka hem dessa idag! hårstyling hårprodukter 1. tigi bed head small talk 3-in-1 till vrakpriset 79:- HÄR // 2. det ultimata stylingkitet från tigi - nu med 50 % rabatt HÄR // 4. det bästa reparationskittet på marknaden för er som har blont/färgat/skadat hår HÄRfixar oss hemma hos steffi

cha cha bloggeN! jag, sindy och micke är hemma hos steffi och jag sitter och sminkar mej! sedan ska vi till söder och se när en kompis band spelar :)

haha superpigga idag....