hur firar ni valborg?

hur ska ni läsare fira valborg? om ni nu ens tänkt att fira! för mej blir det inget speciellt, har ju mamma på besök så vi ska bara mysa hemma eller kanske gå och kolla på någon majbrasa om vi orkar! annars hade jag nog dragit med steffi och några till uppsala. ser väl mest valborg som ännu en ursäkt att dricka sej redlös och festa, som resten av alla snorungar! haha ;) men det är faktiskt skönt att ta det lugnt detta år! det var ju som lite roligare när man var yngre. roligast var det ju när man var riktigt liten och gick till en majbrasa med föräldrarna och åt sockervadd och kollade på fyrverkerier!

IMG_4920 12
detta fick jag med mej hem från shoppingen!

kom precis hem efter en hel dags shoppingrunda. är heeelt slut haha! käkade på vapiano innan vi åkte hem också, sjukt gott! detta fick jag iallafall med mej hem. två klänningar, hårvårdsgrejor, en handkräm och concealer! hämtade ut ett paket på vägen hem också med massa kläder jag beställt ;) visar det senare eller imorgon!

IMG_0953 3 IMG_0970 4
shopping och frozen yogurt med mammsen!

hej på er! sitter i gallerian och käkar frozen yogurt med mamma! vi har gått en shoppingrunda och jag har handlat några klänningar och hårvårdssaker. men nu blev det en glasspaus innan shoppingen fortsätter :)

20140430-141759.jpgtestar ny smak från GB Carte d´Or

fick precis ett bud till dörren med GLASS! kan ju inte bli så mycket bättre ;) testade en ny smak från GB Carte d´Or! denna är i smaken Amaretto Vanilla & Chocolate. sjukt god!! finns även Strawberry Meringues. perfekt att bjuda mamma på som precis kom till mej på besök från östersund :) fick med några ingredienser till ett dessert recept med glassen också som mästerkocken Daniel Lindeberg skapat. spännande! nu ska vi laga middag, haha det blev efterätt innan förrätten denna gång.

IMG_0930 4 IMG_0946 4
pollenallergi

så här ser jag ut just nu... helt svullen och röd, och det rinner och svider och kliar som in åt helvete. har massa olika mediciner hemma men vissa dagar är sämre än andra och idag får jag se ut så här trots att jag knaprat både allergitabletter och kört ögondroppar. av alla mina allergier (frukter, grönsaker, nötter, pälsdjur osvosvosv) så är fan pollenallergi värst!! ni som själva inte lider av det fattar inte hur jobbigt det är att knappt ens kunna öppna balkongdörren på våren för att man blir så sjuk. jag får astma så det blir tungt att andas, ögonen blir röda och svullna och kliar, näsan rinner och så brukar jag få eksem :( vet att man numera typ kan vaccinera sej eller injicera något så man inte längre reagerar på pollen eller så? är det någon utav er som gjort det eller vet mer om det? skulle ju vara drömmen att slippa detta!

IMG_0912 6