hur firar ni valborg?

hur ska ni läsare fira valborg? om ni nu ens tänkt att fira! för mej blir det inget speciellt, har ju mamma på besök så vi ska bara mysa hemma eller kanske gå och kolla på någon majbrasa om vi orkar! annars hade jag nog dragit med steffi och några till uppsala. ser väl mest valborg som ännu en ursäkt att dricka sej redlös och festa, som resten av alla snorungar! haha ;) men det är faktiskt skönt att ta det lugnt detta år! det var ju som lite roligare när man var yngre. roligast var det ju när man var riktigt liten och gick till en majbrasa med föräldrarna och åt sockervadd och kollade på fyrverkerier!

IMG_4920 12Malin Johansson [PINKPIERCINGS.se]

Vackra du!!!

Jag ska bara fortsätta och vara hemma och chilla, är sjukt trött så jag ska ändå sova tidigt och att festa är inte riktigt min stil :p

Dixi Wonderland

Super fin bild på dig :)

Amanda

Dig, mig och sig tycker jag att en bloggerska som du just är, ska ha kunskapen om att kunna stava till på ett korrekt sätt. Jag vill absolut inte komma här som en viktigpetter och säga att si och så är rätt, men det blir ett störningsmoment för dem personer som har det inpräntat i skallen sen lågstadiet och det kan även uppfattas som "oseriöst", det här är ändock ditt jobb. Jag gillar din blogg för du går verkligen mot strömmen vilket gör att du utmärker dig på ett oerhört bra sätt! Tänk bara på att ha den professionella biten liggandes i bakhuvudet så kommer du gå långt, även om det bara gäller så lite som stavningen på ett par fåtal ord.

Ta hand om dig!

Haisuli

Helt rätt, det känns som ännu en ursäkt att dricka. Jag firade med att träna och senare på kvällen se på TV! Extremt vackert hår för övrigt!

Mandy

Du har jättefin make up på den bilden! :D Du ser så mycket fräschare ut sådär än när du använder mer smink.

Felicia - Konstverk & Mammaliv

Håller med Mandy, att du ser mycket fräschare och finare ut här än när du har mer smink, helt klart! :)

Hanna

ååh, vart har du köpt tröjan? *.* dösnygga både du och tröjan! Tacksam för svar :*Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: