details

GOSHITLESS  

finn accessoarerna här under:

ringar - här / örhängen - här / klackskorna - här / väskan - här
GREY

IMG_6910 6

en rätt så snygg bild på mej och sebbelito från idag!
out for a walk

hej bloggen! är i sollentuna hemma hos sebbe och tar en promenad med hans vovve. innan har vi chillat hos mej hela dagen, inte alls bakis efter gårdagen! så skönt! blev en snabb utgång men hade fett skoj! vi träffade upp några vänner, drack någon drink, dansade på bardisken och sedan blev det efterfestchill hos mej :)

IMG_2367 3
utgång ikväll

jag lyckades ta mej upp ur sängen idag och göra en helomvändning när det gäller mitt mode! fan, det är ju fredag så vi kör en utgång ;) sjuuukt längesedan jag var ute. senast var väl i marbella tror jag! just nu sitter jag och min vän sebbe hemma hos mej och dricker vodka med päronsmak + loka. får se vart vi hamnar senare! hoppas ni läsare har en skön fredagskväll så kanske vi ses ute, puss!

IMG_5652 IMG_5654
i just wanna go back to sleep

kollade precis ut genom fönstret och såg att det spöregnar. så jag la mej i sängen för att läsa lite. vill egentligen bara somna om, är så himla trött idag! hoppas det slutar regna snart så man kanske vågar gå utanför dörren haha. men visst är det mysigt att ligga och läsa till regnet, helst om det åskar lite också ;) sjukt hur fort det blev höst!

IMG_6881 5 IMG_6887 4