victoria's secret butik stockholm!

såg för någon dag sedan att victoria's secret ska öppna en butik på hamngatan här i stockholm i slutet av året! så nice :D älskar VS! (vilken tjej gör inte det?) deras underkläder är verkligen sjukt snygga och jag vill bada i deras body mists haha. bara att gå runt och kolla i en VS butik är skoj eftersom det alltid är så snyggt inrett och ser ut som en enda stor tjejdröm typ. dock är det sällan man går därifrån tomhänt. nu blir det plötsligt lite enklare för killar att köpa presenter till sina flickvänner här också ;) får se till att hitta någon man precis till öppningen då, hehe! närå, men riktigt nice att ha en victoria's secret butik nära till hands när man känner för att uppdatera både underklädsgarderoben och badrumshyllorna!

Picture 062 victoria_secrets_store_opening-1511212Anette Starby

Jag älskar allt från Victoria Secret! Nu bor jag inte längre i Sthlm men nu vet jag vad jag ska göra nästa gång jag hälsar på min mamma i Sthlm. Ha en bra dag!
Mvh Anette Starby

jenny

Såg att de redan skulle öppna i slutet av September.

Emelie

Ingenting slår VS butikerna i USA, har spenderat många timmar och alldeles för många tusenlappar där inne! Men sjukt skoj att de ska öppna en i Sverige :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: