haha fan vad dum jagär......

haha asså ibland är man ju lite väl snurrig... jag börjar leta efter mina aviseringar från posten så jag kan gå och hämta ut alla mina paket som väntar. kan inte hitta papperslapparna någonstans och tycker det är skitkonstigt eftersom jag är 100% säker på att jag lagt dom på bordet här hemma samma dag som jag kom hem från new york. tillslut kommer jag på att jag städade hela lägenheten och kastade allt "skräp" och gamla brev som låg där, och alltså åkte väl alla aviseringar med också haha.. och idag var det sista dagen att hämta ut minst 2 av paketen :( vad fan gör man då? vet inte ens vad det låg i paketen eller vart dom skickats från! klant.

facepalmSara

haha naaw :)

http://sarasspotlight.wordpress.com/

anna

gå dit där du skulle hämta ut paketen och säg till dem vad som hänt och så får du uppge ditt namn så kan dom säkert kolla så fort dom har tid över :) Kolla mailen eller något så kanske du ser vart de är ifrån . Har själv hänt mig att jag tappat bort och då har ja gått dit å sagt mitt namn så kollade dom när de fanns tid över :)

Emil

Haha är du idiot, tänkte säga direkt hur man tar reda på lätt men du förtjänar fan inte ens svaret så dum du är

ems

öh vrf har du inte sms avisering?

Sofia Elander

Jag trodde du skulle mogna till lite när du flyttade hemifrån men.. Kolla noga innan du slänger allt, jämt. Tänk om det var räkningar som du hade slängt? Väx upp.

Camilla Stridsberg

Man behöver inte ha med varlen sms eller pappers avisering.
Dom kan slå på ens namn eller personnummer så kommer det upp. :)

Simone

Du borde ju få en påminnelseavi? Annars ska du väl kunna gå dit och fråga efter ett skrymmande paket

Malin från Posten

Hej Isabelle,

Vad tråkigt att du råkat slänga dina aviseringar. Du kan alltid hämta ut dina paket med kollinummer och giltig id-handling. Gå igenom dina order bekräftelser, företag brukar oftast bifoga kollinummer så att man kan spåra sina paket. Hoppas du hinner hämta ut paketen innan de går i retur till avsändaren.

Postens Kundservice: Telefon: 0771 333310, knappval 2. Vi har öppet 08:00-18:00 mån-fre.
E-post: kundtjanst.logistik@posten.se
Vänlig hälsning
Malin på Postens Kundservice

Rebecca

Jag jobbar själv på posten och det finns ingen funktion så man kan söka på namn eller adress (om det hade gått hade det varit väldigt onödigt av posten att skicka ut avier...) Är man slarvig och slänger avin så får man en påminnelse efter några dagar men om man slarvat bort även den blir det svårt.

Haha

Vilka problem man kan ha.. Missa hämta ut sina gratissaker. Hm :/ mycket beskymmer du har i livet

My

Åhh vad trist! :( hoppas det löser sig!

Matilda

På mitt jobb lämnar vi ut paket.. och nej, man kan inte söka på namn eller personnummer hur gärna man än vill. För att hitta paketen kan man bara söka på kollinummer och de är ju de numret som finns i avin/smset.. :/

Hanna

Camilla stridsberg: arbetar själv hos ett postombud. Man kan inte söka på varken namn eller personnummer. Hade man kunnat göra det hade det varit totalt meningslöst med kollinummer. Posten får inte lagra personuppgifter enligt pul. Det är inte ombudets skyldighet att leta upp ett paket som någon har tappat avin till. Däremot kan man som service om tid finns leta upp dom ändå. Men det är som sagt inget man kan kräva.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: