housewife isabelle!

jag har samlat massa vuxenpoäng idag! var först och storhandlade massa mat (som alexis lovat att tillaga senare ;)), städat hela lägenheten, och sedan har jag fått hjälp med min tvätt! fina vänner jag har ♥ är ju inte så bra på sånt där än hehe... ni vill ju så gärna att jag ska lära mej mina hemmasysslor så tänkte dela med mej av min resa till att bli den perfekta housewifen!

IMG_8553 3Tommy

anlita någon som gör det åt er annars :)

Herregud

Du har ett sånt jäkla lättsamt liv. Det du gjorde idag, är något många gör varje eller nästan varje dag.. Lär dig tvätta förtusan. I somras när du flytta så kunde du inte ens starta en diskmaskin. Räkmacka hela ditt liv. Börja jobba på ditt liv och gör NÅNTING

Joy Wagner

lovar inte svårt att tvätta till o me jag klarar det;)


Intresserad av som finns i huvudet på en frisör och Fransextesionist? kika gärna in på www.msjoywagner.blogg.se
Skriver om allt från min vardag till min svaghet för skönhetsingrepp.

Massor av kärlek.

tina

Man börjar ju undra om det är "er" eller Isabelle det är fel på. Varför så jävla otrevliga numera? Varför skulle det vara fel av Isabelle att inte kunna såna saker? Alla har vi väl lärt oss någongång eller hur?
Jag kunde inte heller sådant förrän jag flyttade hemifrån. Och det betyder inte att jag glidit på räkmacka
Jag har då fan fått slita arslet av mig hemma många gånger, vad är det som säger att Isabelle inte gjort saker som hon helt enkelt valt att inte skriva om?
Hon har valt att leva sitt liv såhär och det fungerar för henne. Varför ska man illatvunget göra som alla andra jämt?
Det är väl värre med alla dessa människor som lever på socialbidrag utan direkt vett att ta tag i livet och klara sig på egen hand.

Angelica

Jag tror inte direkt du blir en housewife för att du kan tvätta, haha. Men det är ett stort plus iaf att du lär dig, kan komma bra till hands när man inte bor hemma längre ;)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: