sjukt läskig natt!!

hej snuttisar! hoppas allt är bra med er. själv har jag knappt sovit en blund inatt för vi hade skräckfilms kväll igår. vi kollade på sinister och den var sjukt läskig!! vi hade släckt ner hela lägenheten också och tänt levande ljus. mysigt fast lite småläskigt! jag ska börja fixa mig snart eftersom jag ska iväg och ordna lite ärenden innan jag ska på ett viktigt möte! är astaggad :D kommer bli grymt. efter mötet ska jag hem till steffi och sedan ska vi dra ut på äventyr!

min nya tisha som jag köpte i new york ;) IMG_0848 2Cilla

Den är sjuukt läskig! :(

Ah

Snuttisar? xD

Jonna

ag skriver om psykisk ohälsa i min blogg, det är ingen gnällblogg utan jag försöker se det positiva när det är jobbigt, försöka borsta bort på axlarna och gå framåt med stora steg.
Men jag skriver också när det är väldigt väldigt jobbigt.
Just nu är det frågestund på bloggen, fråga vad ni vill, psyk, medicin liv kärlek. Ja allting och jag lovar att svara i den mån jag kan. All min kärlek till er www.adactajonna.bloggplatsen.se

elin

Herregud vilken söt tröja!!! :D

Ella

Halkade just in på din blogg och har några frågor till dig! Vad gör du om dagarna? Har du nå jobb eller plugg eller hur har du pengar att leva? Har du gått klart gymnasiet eller ska du det? Ska du läsa på universitetet? Vad har du för framtidsplaner/jobbplaner? Vore intressant att veta lite mer vem du är och vad du gör :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: