bad morning...

hej bloggen! vaknade runt 5-6 imorse och har inte kunnat somna om. har verkligen en dålig morgon... känner mej bara ledsen och vill inte alls åka tillbaks till stockholm, eller göra någonting. vill stanna hemma med familjen bara eller ligga kvar under täcket. allt känns piss. tur att denna lilla filuren kan få mej att le lite..Sanna

Hej Isabelle!
Hoppas du mår bättre snart:)

Jag ska snart göra en bröstförstoring, och jag tänkte bara höra med dig. Hur var första veckorna? Var smärtan olidlig? Hur lång tid tog det innan det kändes normalt igen och man kunde göra allt som man gjorde innan operationen?
Är lite nervös så är väldigt tacksam om du svarat:)
Kram

caz

Du o Steffi bråkar va..?

Madde

Jag gjorde min första operation för ett och ett halvt år sedan. Jag la in 325cc. Jag hade grymt ont första fem dagarna även att jag hade morfintabletter. Dom första dagarna kunde jag nästan inte ens sätta mig upp ur sängen. Men jag försökte röra mig så mycket jag kunde. Jag behövde vara sjukskriven från jobbet i två veckor. Men det kändes av hela första månaden och jag vågade inte göra för tunga grejer. Efter någon månad kunde jag sova på magen utan att det kändes som om jag skulle sprängas. Jag fick aldrig några komplikationer och dom är grymt fina idag. Det är det bästa jag gjort. Dock gjorde jag om operationen för inte så länge sen då jag fått rippling och jag ville ha större och la in 500cc. Men denna gången hade jag inte i närheten av lika ont för denna gången opererade dom ju i något som redan fanns. Lycka till :)

Sofia Elander

Du är bäst Isabelle, glöm aldrig det!!! Jag håller på att kämpa me min viktnedgång och du är min inspiration. Finns nog ingen lika snygg som du :) Har läst din blogg varenda dag i säkert 3 år nu. Och jag kan säga att du blir bara finare för varje dag som går!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: