min telefon j*vel funkar inte!!! så har varit utan internet

hej bloggen! bloggade nästan inte alls igår för jag var hos en kompis utan wi-fi. och när jag ska dela internet från min iphone märker jag att varken internet, ta emot eller skicka sms eller att ringa funkar!!?? när jag försöker ringa säger en haggjävel att "abbonemanget är stängt för utgående samtal blabla..." jag har betalat varje faktura? kan det vara så att någon är sen eller vad fan är problemet? har suttit som en jävla grottmänniska och inte kunnat hålla koll eller kontakta omvärlden. folk har typ trott att jag dött. och när man mailar support kommer det vara upp förslag på svar för liknande situationer, riktigt pissdåligt! ska be min mamma hjälpa mej att fixa detta, hon kan lösa alla problem ♥Therese

Det var väldigt många som var ute internet å service igår..:/

Pernilla (:

Kan vara något tillfälligt fel, i början kunde inte jag varken skicka sms eller ringa när jag skaffade ny mobil + abonnemang, stod "ej service", men testa att gå in på flera nät(eller vad du har på din telefon), och in på mobila nätverk -> nätverksoperatörer, sedan klickar du på ditt abonnemang(vad du har, telia, telenor, etc) hoppas detta hjälpte (:

Karolina

Det betyder att du har ringt/smsat för mycket, systemet stänger ner ditt abonnemang när det känner av en onaturligt förbrukning för att det tror att någon stulit telefonen och gör massa kostnader. Detta kan tycärr inte företaget spärra upp då det är en säkerhets grej. Svårt att förklara, men jag hat jobbat på telefoni kundtjänst förut i två årNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: