poolhäng

jag och steffi drog hem till marcel för lite poolhäng och musik med honom och frida! solen steker på rätt ordentligt idag, kommer nog bli krispig som en nugget till ikväll haha. sjukt soft att ligga här och chilla lite. sedan tänkte vi ta en paus från solandet och dra och käka något!

20140731-172150-62510396.jpgnew in

glömde ju att visa er bilder igår på vad jag har shoppat! så visar er idag istället :) blev några byxdressar, ett linne, bikini, smycken, solglasögon och snickarbyxor. typ allt kommer från hollister och topshop. älskar verkligen snickarbyxorna, har letat efter såna rätt länge men aldrig hittat några som sitter bra förrän nu. bikinin blev jag också förälskad i! är riktigt nöjd :)

IMG_4963 3 IMG_4966 3 IMG_4976 3 IMG_4985 3 IMG_5001 3
njuter

IMG_0642 3
glider runt i bentleyn

glider runt i bentleyn med steffi och hennes mamma och ska åka och käka lunch! är sjukt hungrig! blev massa shopping igår också som jag tänkte visa er idag :) igårkväll blev det häng med steffis brorsa och hans fru och son eftersom det var deras sista dag här i marbella innan dom åker hem till new york. vi satt på deras balkong och drack lite champagne och snackade, jättetrevligt! har verkligen blivit helt kär i marbella under dessa dagar vi varit här, vill aldrig åka hem ♥ fast samtidigt saknar jag ju sverige och alla fina vänner där hemma.

IMG_0741 5
"är man med i leken får man leken tåla"

lilla paulina verkar visst ha raderat första meddelandet hon skrev till mej för att starta våran härliga konversation på facebook. som tur printade jag det ganska snabbt då jag vet hur hon brukar göra. detta fick jag alltså kvällen innan jag svarade, hon hotar mej med att några killar ska komma och "banka skiten ur mej". jag vill ju bara dansa lite :) "är man med i leken får man leken tåla" var det inte så? själv är jag OTROLIGT TRÖTT på att hon ständigt ska nämna mitt namn i sin fåniga blogg och på instagram, hänga ut mej och ljuga ihop både det ena och det andra, minns inte ens när eller VARFÖR hon började. jag känner ju inte ens människan haha? här är jag på semester med min bästa vän och hade helt glömt bort att denna personen ens existerar, men tyvärr blev jag påmind då hon ännu en gång nämnt mitt namn samt hotar mej på facebook. grattis paulina, detta är det första och sista inlägget jag någonsin skriver om dej, nu har du äntligen fått det du fiskat efter i flera år! vill du mej något så tar vi det öga mot öga. ses när jag kommer hem! ser inga hot någonstans från min sida denna gång, detta är din fight som du själv startat.

haha