"är man med i leken får man leken tåla"

lilla paulina verkar visst ha raderat första meddelandet hon skrev till mej för att starta våran härliga konversation på facebook. som tur printade jag det ganska snabbt då jag vet hur hon brukar göra. detta fick jag alltså kvällen innan jag svarade, hon hotar mej med att några killar ska komma och "banka skiten ur mej". jag vill ju bara dansa lite :) "är man med i leken får man leken tåla" var det inte så? själv är jag OTROLIGT TRÖTT på att hon ständigt ska nämna mitt namn i sin fåniga blogg och på instagram, hänga ut mej och ljuga ihop både det ena och det andra, minns inte ens när eller VARFÖR hon började. jag känner ju inte ens människan haha? här är jag på semester med min bästa vän och hade helt glömt bort att denna personen ens existerar, men tyvärr blev jag påmind då hon ännu en gång nämnt mitt namn samt hotar mej på facebook. grattis paulina, detta är det första och sista inlägget jag någonsin skriver om dej, nu har du äntligen fått det du fiskat efter i flera år! vill du mej något så tar vi det öga mot öga. ses när jag kommer hem! ser inga hot någonstans från min sida denna gång, detta är din fight som du själv startat.

hahaMarie

Ni måste helt enkelt ha ett för bra liv utan några problem att fundera på eftersom att ni måste ha problem om andra människor och skapa onödig drama.. what's the point? Tragiskt.

Olivia

Hon är så jävla patetisk som alltid hänger ut alla

my

Ni BÅDA gör fel!
Jag tror hon saknar steffi, dom har varit bästa vänner och känt varann i många år.
Säkert därför hon hatar dig

isabelle svarar: steffi väljer väl själv vem hon vill umgås med och inte. och att paulina beter sej illa och hänger ut oss båda ständigt hjälper nog inte om hon vill vara vän med steffi.

jen

lol. ta med tid och datum på när hon skrev det översta då:)

isabelle svarar: spelar väl ingen roll när hon skrev det? även fast det var kvällen innan. saken är att hon hotar mej och jag printade så att båda konversationerna skulle få plats, jag är ingen lögnare :)

my

Du har helt rätt!
Men jag hoppas du förstår hur jag menar

Jenny °★。

asså hon fattar ju noll. står på din sida, du äger! ♥ hon är bara falsk!

Kalle

Haha bra Isabelle, sätt henne på plats

asfdsds

gör en video om inlägget nästa gång så vi vet vem som talar sanning.

Sanna

Du är så jävla mycket mognare än Paulina. Har sett hur hon håller på på både intagram och Facebook när det kommer till att hänga ut dig. Så jävla omoget!!

Johanna

Paow är bara avundsjuk för att du och steffi är så bra vänner och hon inte har någon vän kvar. Hon får skylla sig själv som hänger ut alla hon känner! Du och steffi är bäst tillsammans!! <3

amanda

kolla hennes senaste inlägg. respons på det?

J

FYFAN VAD FEGT AV HENNE ATT RADERA DET HON SKREV FÖR ATT SEDAN PRINTA I TILL SIN BLOGG HAHAHA

Emelie

Alltså!!!

Skärp till er båda två och gör det snabbt! Hur i helvete orkar ni hålla på? Tänk på att ni har många unga, lättpåverkade som läser här. Ni ger dom uppfattningen av att det är okej att hålla på så som ni gör, det är det INTE! Ta erat jävla ansvar som offentliga personer, shape up! Ena dagen talar ni om nättrollen, ni är precis likadana kålsupare bägge två. Nu lägger ni av, tack!

jj

Hatar Paow

k

Haha 1-0 till Isabelle!

Ullis

En tanke bara, brukar inte ikonen med foto vara rund..? Så är det iaf på alla mina konversationer.

Svar: På min mobil är ikonerna fyrkantiga. Är ju olika beroende på vilken telefon man har..
Evelina

Ylva S

Fattar inte varför hon inte bara kan låta dig vara? :S

Mojo

Du har rätt, hon hänget ut alla och vi vet ju hur mycket hon brukar ljuga om folk.... Du däremot som aldrig hängt ut någon eller bloggbråkat. Du är mer trovärdig såklart

Sofia

Fyfan vad omogen Paulina är!! Äckligt whitetrash som bara ligger runt med massa bartenders i magaluf :)

O

Paow är en manipulativ lögnare

linnn

Paow är så omogen att hon skickar andra på dig, hon vågar inte möta dig face to face. skit var pinsamt asså.

j

haha she hate you cause she aint you

Elin

Man kan inte ens radera meddelande på Facebook..

isabelle svarar: jo på telefonen kan man det.

Antonia

HAHAHAHAH,klockren!

Sara

Varför sitta och hacka på varandra, vänd bara kinden till.. Jag som är betydligt yngre än er skulle seriöst inte orka bry mig om att sitta och tracka på någon som bara verkar svartsjuk eller något då är jag lika illa och "dålig" som den personen som håller på. Ge inte varandra eran uppmärksamhet bara? Åh så klart man reagerar på saker men lättare att bara försöka skita i det.

Ni båda två utifrån att jag följt era bloggar sen jag var typ 12 har haft sjukt bra inflytande på mig. Jag såg upp till din stil och din klass och Paulinas leva livet stil men jag har även tyckt att visa saker ej vart ok.
Men när två bloggare jag verkligen gillar ska sitta och nöta mot varandra då tycker jag bara det är sorgligt.

Lös vad det än är ni tjafsar om och get over it.

Ni är sjukt duktiga bloggare och verkar vara sjukt härliga tjejer, har ni testat att försöka prata med varandra - lär känna varandra? Ni kanske inte är så olika som ni tror.

Iallafall ta hand om dig Isabelle och jag älskar din blogg! Känner inte dig men utifrån din blogg genom åren så verkar du ha en väldigt fin personlighet! Så ta vara på den, kram ♥Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: