ligger och läser

börjar få tillbaks min röst lite nu efter massa te och honung. ligger i min säng och läser en gammal favoritbok, carolina gynnings "ego girl". faktiskt mysigt att bara ligga och läsa! hoppas jag är frisk till imorgon :)

IMG_3238 4
ny string för killar?

hahahah! asså, såg denna bad-stringen för killar och vet inte riktigt vad jag ska säga. ny trend bland grabbarna? ;) själv tycker jag att det är något av det absolut fulaste jag sett, och då minns jag "borat stringen" haha! ska man alltså klämma in hela paketet i denna lilla tygpåse och sedan hoppas på att det inte trillar ut. eller att hela "byxan" inte ramlar av. tycker det ser otroligt obekvämt och osäkert ut haha.

vad tycker ni, hiss eller diss? 20146237274372001023176_sbig
frukost

vaknade på soffan idag haha. kollade på film igårkväll och somnade tidigt. har precis gjort en god frukost med rostade mackor och apelsin. mumms! hann aldrig tvätta igår så ska göra det idag (TRÅKIGT) och sen har jag inga planer! fick en himla lust att gå ut och gå, bara en promenad sådär. kanske tar en sväng här i hammarbyhöjden och kollar läget :) tråkigt dock att gå ensam.. ibland saknar man att ha en hund!

IMG_3230 3
söndags selfie

har precis storhandlat massa mat och saker jag behöver hemma. sjukt pinsamt när killen i kassan frågar mej något och jag öppnar munnen men inte får fram ett ljud! haha :( köpte massvis med olika sorters te också till min stackars hals. ska göra i ordning lite lunch nu och gå igenom mina räkningar. och sedan ska jag träffa steffi! :) hörs, puss!

IMG_9046 6
tappat rösten

hej på er! vaknade nyss och ska snart boka tid i tvättstugan. har en sån där tråkig dag idag då jag ska betala räkningar, tvätta, städa och handla... har legat hemma sjuk sedan i fredags så har inte fått så mycket gjort! inte ens bloggat.... har lyckats bli förkyld och tappat min röst helt. får inte fram ett ljud! :( skitjobbigt. någon som har tips på någon mirakelkur så jag blir frisk och får tillbaka rösten?

lika bra att hålla sej inne när det ändå är så grått ute.. IMG_3219 4