middag och jobb

tja bloggis! jag och steffi kom hem till mej för typ en timme sedan och snart ska vi laga middag och sedan ska vi fortsätta arbeta lite med vårt projekt! som ni kanske märker tar det upp ganska mycket tid och det är långt ifrån klart, men jag är supertaggad :) aja håller på att hungra ihjäl nu så vi ska väl slänga ihop något gott i köket. tänkte bara ge er en snabb update :) hörs senare, puss!

IMG_3235 2
roligt söndagshäng!

här är några bilder från igårkväll när jag, steffi och amir är ute på en kvällspromenad i hammarbyhöjden. vi gick och handlade lite godis och annat snacks på 7eleven och på vägen hem åkte kameran fram! :) hade en asmysig chillkväll hos mej och skrattade bland annat massa åt gamla videobloggar och bilder från när man var typ 15 år och fjortis. shit hur man har sett ut egentligen haha! tur att vi alla blivit så läckra med åren ;)

IMG_9002 4 IMG_9001 4 IMG_8999 3 IMG_9008 5
ute och slirar

på med säkerhetsbältena!

20140330-201413.jpghos steffi och väntar på amir

är hemma hos steffi och väntar på amir som snart kommer förbi med bil och hämtar upp oss, sen ska vi ut på äventyyyr! ;) haha kanske man råkar dra iväg på en roadtrip? bäst för honom att han är en bra bilförare!! haha :) sen ska vi hem till mej och chilla och snacka massa skit! längesedan som fan jag träffade amir så det ska bli skoj!

bild (2)
tvätt-söndag

hej på er! vaknade rätt tidigt imorse så jag passade på att boka tid i tvättstugan. lika bra att ta det på en söndag :) så nu håller jag på att tvätta mina kläder för första gången på egen hand! haha det är sant... får väl se hur det går, och hur många plagg som får behålla storlek och färg. ska snart springa iväg till affären och handla lite och sen ska jag nog sätta mej i solen ute på balkongen och käka lunch! mys :)

bild (3)