pallar inte festa ikväll

blir en lugn kväll för mej denna lördag! har köpt lite snacks och ska strax dra igång en film :) skulle egentligen gå ut ikväll men kände verkligen att jag inte pallar! tog mycket energi igårkväll när vi stod och hoppade till miley haha ;) nej men känner mej fett trött i kroppen och seg. jag, steffi, amir och andré drog hem till mej efter konserten igår och vi satt uppe och snackade massa, kollade på film, skrattade och det blev rätt sent så behöver sova inatt! hittade denna bilden på amirs blogg från när vi precis anlänt till globen och väntade på att hela kalaset skulle dra igång! haha pigga gänget... ser ut som vi är helt otaggade och tråkiga men det var det sista vi var igår!

IMG_6938 2
bad hair days

börjar verkligen bli dags för mej att fixa mitt hår! hela köret, färga, ta ut gammalt- och sätta i nytt löshår osv. senast jag fixade det var ju innan jag åkte till NY i februari, alltså var det ett tag sedan! så nu har min mörkblonda utväxt krupit fram, keratinfästena har vuxit ut en bit och håret känns bara slitet och trist! tänkte boka in en frisörtid denna veckan men bestämde mej för att vänta med det tills jag kommer hem från grekland istället! kommer ju ändå utsätta mitt hår för massa sol, saltvatten och klor där som sliter och förstör håret och då är det ju bara onödigt. tror jag ska passa på att bli lite ljusare också, lite extra sommarsnygg när man ändå kommer hem helt brun och fräsch med solblekt hår. eller ska jag färgar mörkare istället...? kanske kör en total makeover och hittar på något helt galet! vi får se :)

så här här snygg var jag i håret en gång efter jag varit hos bobby, skön känsla! IMG_0361-41
fan vad tung mileyär!

tänkte lägga upp lite bilder från mileys konsert som vi var på igårkväll! hon är verkligen grym!! efter att man sett henne uppträda live är det omöjligt att inte älska henne. sjukt bra röst och riktigt skev stil, love it! ;) hela konserten kändes typ som en LSD-tripp med massa sjuka mönster och färger haha! vi stod i golden circle och dansade och twerkade vid scenen!

IMG_7175 4 IMG_7336 4 IMG_7339 4 IMG_7195 4 IMG_7226 4 IMG_7289 4 IMG_7300 3 IMG_7313 4 IMG_7381 4 IMG_7415 4 IMG_7355 4
miley cyrus konsert ikväll!

ska med amir, steffi och några fler till miley cyrus konsert som är ikväll! lyssnar egentligen inte så mycket på hennes musik och hade inte planerat att gå men ändrade mej i sista sekund. har hört att hon levererar och bjuder på en riktig show så kan bli skitskoj ;) och när vi går ett skönt gäng tillsammans så kan det ju inte bli annat än en grym kväll. ska fixa lite saker nu och sen ska jag möta upp steffi. skriver senare! här får ni en fin bild på mej och min bejb så länge ♥

IMG_6957 5
en bild från igår!

har verkligen blivit sjukt dålig på att fota när jag är ute och festar. kan ju bli riktigt sköna bilder ibland ;) men jag pallar helt enkelt inte släpa runt på systemkameran på krogen liksom, och ofta lyckas man ju helt glömma bort vad en kamera är haha... får bli bättre på det! igår när vi var på collage så träffade vår vän justin som är på besök i sverige! riktigt skoj! träffade honom senast när jag och steffi var i new york och då festade vi och hade fett skoj!

IMG_7100 4