Fuck Marry Kill - nintendo

fuck, marry and kill? kommentera era svar! :)

fuckmarrykill5

1. super mario, 2. link från the legend of zelda, 3. donkey kong

mitt egna svar: fuck link, marry donkey kong, kill mario
1:a advent

tjaa bloggen! idag är det ju första advent. redan! shit vad fort dagarna går. jag sitter och planerar lite inför december. åker till östersund i början av månaden och stannar nog ända till efter julafton! kanske at jag åker hem en sväng emellanåt men vi får se! ska iallafall fira nyår i stockholm!

har ni hunnit planera er jul/nyår än? hur firar ni? :)

IMG_7150 6
söndags shopping tips

ett litet tips till er  idag är att det är 25 % off på olika paljettklänningar. kolla in det HÄR!

so

1. klänningen - här / 2. klänningen - här / 3. klänningen - här / 4. toppen - här / 5. toppen - här
suits

min lördagskväll har jag spenderat hemma i soffan framför en serie jag precis börjat kolla på. suits, har ni sett den? fett bra är den iallafall :) ett tips till er som är på jakt efter nya serier att se, vilket jag tror att de flesta är denna årstiden. finns ju inget mysigare när det är så här mörkt och kallt, än att linda in sej i en filt med en kopp te i handen och kolla på sin favoritserie. skönt att bara ta det lugnt ikväll eftersom det festades rätt hårt igår. har varit sjukt seg hela dagen... tänkte gå och lägga mej snart så vi hörs mer imorgon. puss godnatt!

black and white suits 2
bilder från födelsedagsfirandet igår

tänkte lägga upp lite bilder från igårkväll! kvällen började med förfest hos alice med några vänner, och sedan åkte vi limmo till hotellet där vi fortsatte firandet av hennes 20-årsdag! riktigt rolig kväll, bästa utgången på länge!! :)

IMG_0166 9 IMG_0188 3 IMG_0191 3 IMG_0260 5 IMG_0231 4 IMG_0249 3 IMG_0291 2 IMG_0296 3 IMG_0341 7 IMG_0352 3