mina 5 bästa och 5 sämsta egenskaper

här har jag listat vad som enligt mej själv är mina 5 bästa och 5 sämsta egenskaper!

5_bästa2

1. jag älskar att hjälpa personer jag bryr mej om. dock har det ibland lett till att jag prioriterat bort mej själv för mycket för någon annan skull, speciellt när det kommer till pojkvänner. 2. jag är street-smart. 3. jag är otroligt skämtsam och (enligt mej själv) sjukt rolig hehe! 4. jag har väldigt starkt psyke. svårt att knäcka mej ;) 5. jag har lätt att läsa av människor och situationer. samma som att min magkänsla nästan alltid stämmer och jag har lärt mej att lita fullt på mina känslor och "instinkter".

5_sämsta2

1. jag gillar inte att prata om känslor och isolerar mej när jag mår dåligt. 2. jag har svårt att "keep in touch" med vänner och är väldigt dålig på att höra av mej... 3. pga min adhd har jag sjukt svårt att ta tag i saker, koncentrera mej eller att sätta mej ner med ett arbete. de enklaste sakerna som att betala en räkning eller svara på ett mail kan bli en utmaning. 4. när jag blir riktigt arg "svartnar" det vilket har lett till mindre bra saker. 5. jag har utvecklat en fobi för att svara i telefonen. kan inte svara, får panik när min telefon ringer. så sms:a helst! haha jag behöver söka hjälp eller nått...

IMG_4913 5Jonna

Roligt inlägg! Mer sånt här :D Tummen upp!

Sophia

Fan vad snygg du är Isabelle! <3

liza

sho tjejen.. diggar din stil.. en fråga bara ja undrat läääänge men missar alltid dina frågestunder.. hur lång är du?? kan du inte snälla skriva ett "personligt inlägg" imorn om typ din vikt, längd, ögonfärg osv =) TACKSAM TJEJ

Helena

Jag har samma problem med att höra av mig och med att svara i telefonen.. Jag har social fobi.

my

5an stämmer in helt på mig
Jag hatar att prata i telefon, har seriöst telefon-fobi eller vad man ska kalla de haha
Sms är de bästa <3

Thess

Känner igen mig i flera av punkterna haha :D

Besök gärna min blogg: http://tuwws.blogspot.se/
I min blogg hittar du massvis med bilder på DIY tutorials/guider på blandannat: hår, smink, smycken, kläder, dekorationer och mycket mer!

Helen

Vad kul att du bjussar på dig själv!

Viktoria

Haha kan inte heller svara i telefon längre.. Blir himla svårt med jobb och sådant då :(

mviklund

Snygga brills! Jag har ett par exakt likadana, som jag köpte på röda korset för 10kr, och styrkan på glaset passade mig som tur var perfekt hehe!!

davve

amen scysst diss til P där altså vafan

Emili

Skulle du kunna ladda upp outfit bilder, typ dagens outfit. Inte att det är ett collage utan att du har på dig kläderna ? Jag tycker om dig blogg jätte mycket

Anette Starby

När jag var liten hade jag oxå telefonskräck. Men sen började jag tänka att den som är i luren ser inte mig! Då tyckte jag inte det var läskigt längre. Det var ett tips från mig & ha en trevlig dag!
Mvh http://starby.devote.se

olivia

Hej! Himla snygga glasögon du har köpt! Vet du vilken modell det är?

GoForFit

Men herregud vad jag känner igen mig! På verkligen ALLT. Däremot ogillar jag att ringa samtal, svara är inget problem. Och jag har inte heller ADHD, men går utredning för ADD.

Eller okej, en sak stämmer inte in på mig. Jag skulle inte påstå att jag har starkt psyke, är tvärtom väldigt känslig.

Men resten var att som att läsa om sig själv, haha.

Elin

Jag har också adhd och märker av de där med att inte ens kunna göra en liten grej. Skicka iväg ett mail kan ta flera dagar innan jag hittar en stund jag orkar lägga ner några minuter och då håller jag på smälla av dålig koncentration. Du har aldrig testat medicin? Jag testade de men tyvärr var biverkningar så himla jobbiga. Man blev arg och trött och tappade helt den "roliga" energiska person jag varit genom hela mitt liv. Sjukt jobbigt att man ska behöva ha dålig koncentration just pga av att ingen medicin är bra och att man riskera inte kunna leva ett normalt vuxen liv.

emma

Det bästa med att läsa din blogg är att jag verkligen känner igen mig själv i dig. Precis som du säger så kan jag engagera mig så mycket i att hjälpa någon av mina nära att jag sätter mig själv i skiten.
Lika med det du säger om humöret, jag blir sällan arg men när jag väl blir det så är det bäst att passa sig.. Då brinner det i huvudet på mig. :')
Svara i telefon-fobi har jag också, det gäller även om mina vänner ringer. I verkligheten pratar jag på så det inte går att få stopp på mig, men detdär med att svara i en lur är inte min grej..Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: