mitt utseende genomåren 2009 - 2014

jag tycker det är så himla roligt att gå igenom gamla bilder. speciellt bilder på mej själv, kul att se hur man förändrats genom åren! så, här kommer några av mina selfies från år 2009 till i år 2014. stor skillnad va? från att vara en liten snorunge till att vara en lite äldre snorunge haha ;) utseendemässigt har jag alltid gillat små förändringar och jag har alltid varit intresserad av smink och sånt som har med utseende/skönhet att göra. jag började sminka mej och färga sönder mitt hår när jag var runt 12 år gammal haha, och sedan dess har jag gillat att mixtra lite med mitt utseende på olika sätt. jag tror att det är väldigt viktigt att utforska både utsidan och insidan för att kunna "hitta sej själv". som alla tonåringar har jag varit sjukt osäker och haft komplex när jag var yngre, men idag är jag faktiskt helt nöjd med hur jag ser ut och med den jag är. man hittar sin egen väg dit tids nog. jag började väl hitta mej själv under 2012 någon gång, och speciellt det senaste året har jag lärt känna vem jag verkligen är. en sak är viktig att komma ihåg; din utsida speglas alltid av din insida. från vad du äter till vad du tänker och tycker. har du dåligt självförtroende och är obekväm med dej själv så kommer du antagligen att utstråla osäkerhet och det syns tydligare än vad man tror. tycker du inte själv att du är snygg eller bra så kommer ingen annan heller att tycka det... det är som om du skulle försöka sälja en produkt som du säger är skitdålig ungefär. så det är otroligt viktigt att lära sej att uppskatta den man är. folk som säger att utsidan inte har någon betydelse snackar skit. utsidan och insidan hänger alltid ihop och är lika viktiga, och du måste lära dej att tycka om dom båda. IMG_3477 10


Nathalie

Du är verkligen så sjukt snygg!!
Så som du ser ut är verkigen min stil på hur en tjej ska se ut! Grymt snygg!!!

Va fyller du dina läppar med ? Mvh natta

Lina

Så fin :)
men jag undrar på vart du har köpt mössan?:)

f

Alltid lika vacker <3

sabina

fin du är och det har du alltid varit :)

Lovisa

Har du aldrig någongång typ ångrat dina ingrepp som du gjort?

Fanny

Vilken förändring! Roligt att kolla på :)

www.nattstad.se/fannyhunny

Lisa

Du är så himla vacker!! Älskar din blogg <3

<3

2013 och nu 2014 är du snyggast enligt mig :D

Johanna

Sjukt snygg nu men måste nog säga att du var som finast 2011/2012..beror nog på att du inte använda så mycket smink och såg lite naturligare ut :)

Emilia

SJUKT SNYGG ÄRDU!!!!!!

Hejjjjj

Ooooj. Operation där ja...

tina

Haha om man bara kollar ansiktet så ser jag ingen förändring alls. Trots att du gillar att mixa och trixa med utseendet. Din klädstil hoppar däremot fram och tillbaka. Och du bär upp alla stilar så bra. Du är så snygg!

Angelica

Kan du inte skriva om dina operationer också hur det har påverkat självförtroende o sådär? :) jag vill operera mig o har tänkt länge på de men alla som känner mig är emot de.. Skulle va kul o höra då det också är en stor del av din förändring genom dom åren

sahara

Snyggast i sverige helt klart!!

monika polska.

NAJLEPIEJ 2011 rok. teraz jesteś bardzo sztuczna - za dużo. pozdrawiam, polska czytelniczka :) .

Lilli

Klart du ar snygg,ingen tvekan! Dock har du blivit battre pa att ta bilder(tanke pa filter och ljus med).Lyckade ingrepp tycker jag! :) Ar ju skillnad pa injektioner och sa om man jamfor med Kissie.

happy

Kan du inte göra ett hår inlägg oxå? Länge sen man såg någonting om din hårfärg, super snygg!

Magda Maywald

Första gången jag är inne på din blogg, måste säga att du är hur snygg som helt!
Stolt Polska :D
Vart fixar du ditt hår? tips?

Evelyn

Du har alltid varit supersnygg!

Kolla gärna in mitt senaste blogginlägg om mitt paket från secrets.se!

emelie

2011 tycker jag du var som allra sötast! Idag är du mer "sexig" om du förstår hur jag menar

Lisa

Jag fattar inte grejen med att vilja ha fläskläppar. Ser så fruktansvärt onaturligt ut.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: