tre favoriter just nu

tänkte ge er tre tips på produkter jag gillar just nu. ett torrschampo som funkar superbra! jag gillar när håret blir fresht på bara några sekunder istället för att behöva tvätta det så ofta. den andra produkten är en bra brun-utan-sol. tänkte göra en liten bus guide till er senare som ni kan följa för att slippa bli fläckiga! och till sist en bra sminkborste. det är mina tips för idag! :) tretips  

1. torrshampoo - här 2. brun-utan-sol - här 3. sminkborste - här
kickbike

har precis varit ute på en långpromenad med syrran och dogge! jag tog min gamla kickbike på en tur med haha! fett kul :) minns ni när alla åkte runt på såna? och så skulle man gärna hoppa och trixa lite också. haha ibland saknar jag att vara barn, även om jag fortfarande är lite som ett!

IMG_4658 2
höstoutfit - inspiration

IMG_4167 5

en enkel outfit som faktiskt fick mej att längta efter hösten. men vi kan väl säga att den är här nu va? hoppas att detta kan göra er lite inspirerade!

s

1. skjorta i oversizemodell, här / 2. örhängen, här / 3. skärpet, här / 4. svarta jeans, här / 5. fulsnygga kängor, här
lite nytt som jag handlade idag

detta kom jag hem med från stan! min favoritparfym från ralph lauren (nr 2), en utredningsborste som tydligen ska vara asbra för löshåret och en ny wii remote! hade bara en dosa till mitt wii, men det suger ju att inte kunna spela tillsammans. ska käka middag nu och sedan ska jag och syrran spela super mariooooooo.

IMG_7566 2 IMG_7580 2
naked selfie

tjenare bloggen! jag har suttit med syrran hela morgonen och spelat mario. jag satt hela natten med haha... en riktig nörd alltså. men nu har jag duschat och sminkat mej och ska snart till stan en sväng! måste bla köpa en ny parfym. min favorit är slut :( får se om jag hittar något mer roligt! sjukt bekvämt att syrran har körkort med så det bara är att ta bilen ;) ska klä på mej nu så vi hörs senare!

IMG_4146 6