blivande glasögonorm

var precis på en synundersökning hos smarteyes och det visade sej att jag är närsynt och alltså ser som en åsna på långt håll haha. beställde två par assnygga glajjor som kommer skickas till mej i stockholm om ca 1-2 veckor. här har ni en blivande brillorm! men jag passar faktiskt i glasögon så det gör inget :) kommer dessutom inte behöva använda dom hela tiden. arbetsskada efter att ha bloggat och ständigt stirrat på en dator i över 5 år haha...

IMG_4266.JPG


feliciawallden

Har man haft problem med synen ett tag så blir man helt fast i glasögonen sen. Det är såå sjukt skönt och man blir av med typ spänningar, huvudvärk osv, som man inte tänkt att man hade förrän man får på sig glasögon. :-)


http://blogg.improveme.se/feliciawallden/

H

Varför tar du inte linser? mycket bättre enligt min mening :D tar typ 1 minut på morgonen, dessutom slipper man gråta när an skär lök ;)

jossan

Specsavers är så mycket bättre och har en sån härlig service. aldrig har jag blivit bra bemött på smarteyes....

Martina

Hm. tror nog du kommer bli så glad över å ha brillorna så till slut kommer du ha dom ofta. När jag fick mina så va jag inte så farligt närsynt men pgr. av att jag sällan använde dom så blev synen betydligt sämre. Smartare med linser i början .. (nu använder jag nästan bara brillor för de är snyggare med dom) ;D en vanesak. Va rädd om ögonen ;DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: