liteångest och sånt

har åkt på en rejäl förkylning efter helgen... mår sjukt dåligt. låg hemma hela dagen igår med feber frossa :( och så ska jag ju till berlin om två dagar? fan vet inte hur detta ska gå till, panik... vill egentligen bara hem till mamma och pappa i östersund. jag blir så ynklig när jag är sjuk, känner mej som en liten bebis haha. min fina vän sebbe kom förbi på dagen och tog hand om mej och höll mej sällskap så jag blev på lite bättre humör iallafall. ibland känns det jobbigt när man flyttat helt ensam till en ny stad, långt ifrån familjen och sina gamla vänner som man känt nästan hela livet. man skaffar nya vänner och får förlita sej på att dom ska finnas där när man behöver det, att det blir som ens "andra familj". men tyvärr är det sällan folk faktiskt ställer upp eller hör av sej när det väl behövs och ibland känner man sej otroligt ensam. jag har haft rätt mycket ångest det senaste pga stress och lite annat, vilket gått ut över bloggen och jag har bloggat väldigt dåligt och för tillfället har jag ingen inspiration alls... så jag tänkte att ni kan hjälpa mej? ni får gärna kommentera tips på vad ni vill se i min blogg; outfits, videobloggar, svar på tal...? kom men alla era förslag!

vad_159197465yoi

outfits och videobloggar är alltid det bästa med bloggar. du skulle ju kunna göra videoinlägg, där du visar hur du sminkar dig, fixar håret, pratar om något speciellt och outfitvideos.

sabina

videobloggar och fakta om dig själv :) och skönhetstips :)

=)

Vill se mer svar på läsarnas frågor! :).............

Marcus

Outfits helt klart! Tycker det är så sjukt kul när du lägger upp sånt! :D

Suss

*Visa hur du sminkar dig, speciellt ögonen!
*Berätta mer om din eyebrowtattoo.
*Videoblogg
*Visa hur du gör dina lockar i en video
*Läsarträff?

Wilma

Videoblogg skulle vara jättekul! :)

m

Lägg upp mer bilder på outfits, videobloggar, hiss&diss :)

Amanda Weise

Tycker det är jätte roligt att läsa om resor osv som du har varit på, och så älskar jag outfits som du lägger ut och bilder i vardagen. Skulle vara kul om du gjorde en smink-video :) Kram!

- J

outfits, videobloggar, hur du fixar sminket och håret skulle vara kul att se! kram :)

Ida

Jag har hängt med väldigt länge i bloggen nu och jag saknar det gamla lite! Det var mycket smink och hårtips förr i bloggen och det älskade jag! Tycker även om när du ger tips på kläder osv :) Vill gärna se mer av sånt igen! :)

miryam

Åh jag känner verkligen med dig! Flyttade 80 mil bort från mina föräldrar då jag började gymnasiet för 2 år sen så jag känner verkligen igen mig. Trots att jag bor i min barndomsstad så känns det inte riktigt som hemma, jag vet precis vad du menar med att man vill ha den där famiIjekänslan runt sig! Brukar ha ganska mycket ångest jag också men då brukar jag be till Gud, läsa lite i bibeln så brukar det lätta :) Ta hand om dig, kram!
"Kasta alla era bekymmer på honom, ty han har omsorg om er" 1 petrusbrevet 5:7

Madde

Gärna mer outfits! Det var därför jag började läsa din blogg..älskade hur du kombinerade smycken och kläder..:)

EnKatt

Videobloggar^^ + mera bilder på dej:D
+ ditt smink?...och svar på kommentarer;)
Kram

ebbis

outfits, videobloggar men FRAMFÖR ALLT så tycker jag det vore mycket roligare om du vore mer personlig i bloggen. alltså inte bara ''idag har jag..'' eller ''idag åt jag..'' utan mer inlägg om dina tankar och känslor. Mer personlighet alltså!

Lee

Mer bilder överlag! :)

Hanna

Today's outfit, vilken musik du lyssnar på just nu, hiss & diss :)

Krya på dig!

felicia

mer outfitbilder och bilder överlag! <3 Finaste Isabelle, hoppas du kryar på dig! :)

Marcus

Mer outfits och kanske en ny design/header snart? :D

isabell

Mer mode och skönhet.. smink och liknande. Du var bättre på det förr.. nu är det bara skräpmat och sånt.

therese

Först och främst skulle jag verkligen vilja se en helt ny design på bloggen, haha.
Ang. inlägg så vill jag gärna läsa mer om smink/mode, se bilder, och gärna lite personliga tankar.. =)

Nora Engman

Jag brukar faktiskt gå in på din blogg bara för att kolla dina äldre inlägg, typ 2010-2012... Du har fallit ur lite ifrån den där isabelle-blogg-känslan. Nu är det mera ytligt känns det som :(
En ny design kanske?
Kram!

emma

en video inlägg hur du gör dina lockar, har frågat förut, men inte fått något svar, så det skulle vara kul:)

Karin

Gör mer steg för steg inlägg! :) jättekul!
Och tips på hur du gör saker, och bilder på hur du designat i ditt rum m.m

Lorenzo

Sjukt Isabelle!
Jag känner exakt samma, har också flytta ifrån en liten stad högre upp i Sverige och bor nu i Stockholm, precis som du, utan familj och barndomsvänner.
Känns ändå som rätt val att lämna sin hemstad som är helt jävla död och fett tråkig, MEn precis som du skriver kan man stundvis känna sig sååå ensam .. Alla andra drar till sina familjer medans man sitter själv i lägenheten & saknar mamma typ. Sjukt.

jainaba

mer videoinlägg & fler personligare inlägg, så man får lära känna dig mer :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: