svar - vilka appar använder jag för att redigera mina instagrambilder?

fick en kommentar här i bloggen som jag tänkte svara på! "Vad änder du för app när du redigerar dina insta bilder?? T.ex. Den här bilden här ovanför vad är det för app?? Du har verkligen jättefina bilder. Skulle vara så tacksam och glad om du svarade mig i ett inlägg elle något. Jag älskar redigeringen så jag vill jättegärna veta vad appen heter!!" börjar med ett taaack! kul att du gillar mina bilder :) bilden du speciellt undrade över har jag faktiskt bara tagit från min snapchat med ett av filtren man kan lägga på där! tycker att alla bilder på något vis bli snyggare när man fotar genom snapchat än med den vanliga iphone kameran haha :) andra appar jag brukar använda för att redigera/lägga på effekter/filter ser ni här under!

IMG_4381 3Amanda

Hej!
Har du några tips på bra tandblekningar? Letar jätte mycket men har inte hittat något som man kan lita på är verkligen bra! :)

g

love you

Anette Starby

Vad roligt att du tipsar om bra foto appar! Jag brukar oxå lägga på effekter så ljuset blir bättre på mina foton & nu ska jag testa apparna du tipsar om. Tack för tipsen & ha en skön söndag!
Mvh http://starby.devote.se

Rebecca

Kan du inte berätta vart du gjorde dina bröst och ifall du är nöjd? Är inställd på att operera mig om ett år från nu men velar lite mellan kliniker :)
Hade varit kul att läsa om dina åsikter och hur det känns nu så långt efter operationen?
Ha det gött!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: