my contouring

brukar ni läsare använda er utav "contouring" när ni sminkar er? alltså när man formar ansiktet genom att jobba med mörka och ljusa färger. jag älskar det! tycker att det framhäver ansiktet sjukt snyggt, speciellt kindbenen och näsan brukar jag köra. dock är det rätt svårt så jag tänkte komma med lite tips som jag brukar följa som ni hittar under bilden! ett contouring-kit finns att beställa väldigt billigt på många hemsidor. mitt kommer från fyndiq och kostade typ 85 kr, hur bra som helst!

IMG_2239 9

1. mörka färger använder du för att förminska områden i ansiktet eller för att få partier att se ut att gå mer inåt. t.ex om du vill framhäva dina kindben så lägger du en mörk skugga under kindbenet, och en ljus highlighter på kindbenet och upp mot tinningen. 2. ljusa färger använder du för att lyfta partier och ljusa upp. jag brukar t.ex lägga en ljus färg precis under ögonbrynen för att lyfta ögonen så att jag ser piggare ut! 3. tänk på att välja färger som är ungefär 3 nyanser mörkare/ljusare än din egen hudton, och att välja färger som passar din egen hudfärg. t.ex att färgen du skuggar med inte är för orange eller för grå, det kan lätt ge ett "smutsigt" intryck. 4. blanda och sudda ut noga så att övergångarna inte syns! 5. i min palett finns även en skimrig, en grön och en rosa färg. den skimriga kan du använda som den ljusa färgen på t.ex kindbenen för att framhäva. den rosa färgen täcker blåa partier i ansiktet som runt ögonen, och den gröna täcker över finnar och andra röda partier.

P1100152 5CANDYMANDY

Älskar hur tydligt du har gjort din contouring! Så himla snyggt! :D vet du vart på fyndiq paletten finns? Ha en bra dag! Kram

Svar: Здравствуйте Изабелль. Я хочу узнать фирму ваших консиллеров. Так как я живу в России то могу заказать их по интернету. P.S. У тебя классные фотки
carr

Tale Thomassen Hammerstad

Hvor har du kjøpt contouring-palettet? :-)

Emmah

Har också den där paletten! Sjukt bra!

emiliesbeauty

Är det paletten från ebay?

abc

take away the hair

Carro

Kan inte du börja videoblogga mer?:d det är ju sjukt inne just nu med youtube filmer och annat! kram

Helena

Jippie! Det är sånt här man vill läsa på din blogg! Fortsätt såhär :)

Alexandra

Jättekul att läsa! Kan du inte göra en video då du sminkar dig sådär? Förstår inte riktigt hur man skuggar? Lägger man foundation över allt sen? :)

sjukt billig bloppis

Alla som vill köpa samma palett med contouring BESÖK MIN BLOPPOS PÅ INSTAGRAM, SÄLJER MYCKET BILLIGARE!

BilligareGarderob @ instagram

Sofia

Jättebra inlägg med ett bra tips, tack Isabelle! :)

Elis

Elena,

Ta paletka iz etova magazina: https://fyndiq.se
Na ebay jest za £10, napishi "contour palette"Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: