champagnefrukost

här hemma startar vi denna nyårsafton med en smarrig champagnefrukost för två! har dukat upp med bubbel, jordgubbar, toast, skinka, ost och rökt lax i skivor. otroligt gott! vi hörs lite senare med mina planer inför resten av dagen/kvällen. puss!
 HOME SWEET HOME

godmorgon bloggen! jag vaknade faktiskt upp hemma i lägenheten i stockholm denna morgon. bokade en sista minuten resa från östersund igårkväll och så packade vi ihop alla våra saker på en timma och åkte! blev lite spontant och stressigt, men skulle ju ändå hem innan nyår och så hittade vi rikitgt billiga tågbiljetter så det kändes som att det var lika bra att ta dom :) så nu har vi städat upp här hemma och packat upp våra resväskor. vi var så himla trötta igår när vi kom fram så både jag och jimmy däckade direkt typ. men det känns skönt att vara hemma igen efter en härlig vecka i östersund tillsammans med familjen!
 redo för nyår!

fick en present av mor och far, haha! dom har varit och köpt massvis med raketer och smällare, så detta följer med hem till stockholm.
 historien om mej och jimmy

i och med att jag lade bloggen lite åt sidan en period detta året och inte delade med mej så mycket av mitt privatliv, så har det såklart varit svårt för er att hänga med i svängarna. och något ni förstås märkt är att det dykt upp en väldigt speciell person i mitt liv, som jag numera spenderar varje dag tillsammans med; jimmy! så jag tänkte berätta lite om oss.
 
jag och jimmy har känt varandra sedan barnsben, och vi har gått i både samma dagis och klass i grundskolan. sedan flyttade han en bit utanför östersund och bytte då skola, och efter det hade vi typ ingen kontakt. dock har vi stött på varandra några gånger emellan åren med gemensamma vänner och så, men det var inte förrän i december 2014, precis för ett år sedan som vi började umgås "på rikigt" och verkligen klickade. egentligen var det en slump. jag var i östersund och firade jul, precis som detta året, och en kväll hamnade på samma fest som hans lillebrorsa jesper (som är lika gammal som min lillasyster och dom gick också i samma dagis och samma klass i grundskolan haha), och jag tyckte att det var en skitrolig idé att bjuda in storebrorsan också så det blev en riktig "reunion". och det slutade med att jag och jimmy snackade i flera timmar och efter det så hängde vi mest varje dag under tiden jag befann mej i östersund. och när jag åkt tillbaks till stockholm, kom jimmy och hälsade på mej vid varje tillfälle han var ledig från jobbet och det ena ledde till det andra och tillslut stannade han på heltid. och nu bor vi ju ihop och jag har aldrig varit lyckligare. jag har verkligen hittat min soulmate och vi kommer så jäkla bra överens och är lika på så många plan. och jag älskar att han har kvar samma barnasinne som jag också haha. det är viktigt! han är helt perfekt för mej på alla sätt, och det är första gången som jag känt att jag hittat någon som jag verkligen vill spendera resten av mitt liv med.
 lanza healing strength silk serum

här kommer ett tips för er med slitet och torrt hår! den absolut bästa håroljan enligt mej; healing strength silk serum från lanza. eftersom jag har löshår så blir håret sjukt frissigt efter jag tvättat det, och då är denna olja en riktig räddare i nöden! den halverar torktiden på blött hår med 55%, gör håret otroligt glansigt och lent, och den fungerar även som UV- och värmeskydd. en riktig mirakelprodukt alltså :) finns att beställa på de flesta hemsidor som säljer hårprodukter och kostar mellan 150-200 spänn.