historien om mej och jimmy

i och med att jag lade bloggen lite åt sidan en period detta året och inte delade med mej så mycket av mitt privatliv, så har det såklart varit svårt för er att hänga med i svängarna. och något ni förstås märkt är att det dykt upp en väldigt speciell person i mitt liv, som jag numera spenderar varje dag tillsammans med; jimmy! så jag tänkte berätta lite om oss.
 
jag och jimmy har känt varandra sedan barnsben, och vi har gått i både samma dagis och klass i grundskolan. sedan flyttade han en bit utanför östersund och bytte då skola, och efter det hade vi typ ingen kontakt. dock har vi stött på varandra några gånger emellan åren med gemensamma vänner och så, men det var inte förrän i december 2014, precis för ett år sedan som vi började umgås "på rikigt" och verkligen klickade. egentligen var det en slump. jag var i östersund och firade jul, precis som detta året, och en kväll hamnade på samma fest som hans lillebrorsa jesper (som är lika gammal som min lillasyster och dom gick också i samma dagis och samma klass i grundskolan haha), och jag tyckte att det var en skitrolig idé att bjuda in storebrorsan också så det blev en riktig "reunion". och det slutade med att jag och jimmy snackade i flera timmar och efter det så hängde vi mest varje dag under tiden jag befann mej i östersund. och när jag åkt tillbaks till stockholm, kom jimmy och hälsade på mej vid varje tillfälle han var ledig från jobbet och det ena ledde till det andra och tillslut stannade han på heltid. och nu bor vi ju ihop och jag har aldrig varit lyckligare. jag har verkligen hittat min soulmate och vi kommer så jäkla bra överens och är lika på så många plan. och jag älskar att han har kvar samma barnasinne som jag också haha. det är viktigt! han är helt perfekt för mej på alla sätt, och det är första gången som jag känt att jag hittat någon som jag verkligen vill spendera resten av mitt liv med.
 


Rebecka

Söta ^_^

Rebecka

Söta ^_^

Saga

Vad härligt med kärlek. Jag och min pojkvän firade fem år tillsammans för några veckor sedan! :)

Anonym

Åhh så fina ni är!

Josefine

Jag har faktiskt undrat lite, eftersom man inte visste vem han va.
Men vad roligt att ni hittade tillbaka till varandra, sånt tycker jag är väldigt härligt!

Sedan måste jag även säga att fyfan vad du är snygg! Har följt dig i många år nu och tycker du är den som ser bäst ut utav alla storbloggare.
Hoppas du aldrig ger upp om bloggen, då jag älskar bloggen :)
kram!

Helen

Underbart! Önskar er varmt lycka till.

Tina

Ja ni verkar ha väldigt kul tillsammans av vad man sett i bloggen, ni är urcharmiga tillsammans. Så kul att läsa att du hittat rätt och mår bra. Ser dock väldigt trångt ut att dela din lägenhet och säng 😝

Emilia

Åh vad fint och härligt! Ni verkar passa varandra perfekt! Du verkar va en sån jordnära tjej! Så skönt att läsa en blogg där det faktiskt är någon som har något bakom pannbenet som skriver! Ha det bäst!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: