photo booth

haha hittade en photo booth igår som vi hade lite skoj i. så himla kul att ha foton som man kan hålla i handen eller stoppa i ett album. digitala bilder kan ju försvinna på en sekund, men oldschool foton håller för evigt!

IMG_3818 5 IMG_3860 4 IMG_3932 5
bilder från igårkväll!

hade en riktigt grym kväll igår på kingsizegalan! det var skön stämning och vi träffade massa roligt folk där, bla två vänner från östersund som vi råkade springa på mitt i allt. fett kul :D nice att lyssna på livemusik också, inte så ofta det händer tyvärr. men det var grymt iallafall! efter galan så efterfestade vi och idag blev det en extra lång sovmorgon ;)

här är några bilder från kvällen, bla från när näääk & nimo, gee dixon, ken ring, och joey bada$$ spelade:

IMG_3597 8IMG_3596 4 IMG_3650 4 IMG_3694 4 IMG_3730 5 IMG_3776 4
redo för kingsizegalan!

jag och steffi har precis fixat oss och är redo för kingsizegalan! vi sitter och förfestar lite hemma hos mej och ska väl snart börja glida mot annexet ;)

IMG_9993 7
kingsizegalan 2015

imorgon är det dags för årets kingsizegala, en gala som hyllar och uppmärksammar svensk hiphop, r&b, soul och reggae/dancehall. jag och steffi ska dit och jag undrar om det är någon utav mina läsare som ska gå? är fett taggad inför det faktiskt! ska bli skoj med lite liveuppträdande och prisutdelning :) och eftersom det är fredag också så lär det väl bli en drink eller två, hehe!

kingsizegalan-2015_poster_s 2
från shoppingen i veckan

just ja! har ju glömt att visa vad jag shoppade i måndags. blev lite småsaker som jag inte orkar visa och så köpte jag en svart byxdress från bikbok, enkel men snygg! och ett par sjukt snygga klackar från river island. kommer vara perfekta i sommar! ;) längtar tills man kan använda dom ute! så här ser grejorna ut:

IMG_3535 3 IMG_3547 3