inga jeans idag heller

blev ingen lång runda i stan, kikade i några butiker men varken jag eller steffi var på något vidare "shopping humör" och ingen lycka hade vi att hitta jeansen heller, så vi gav upp! kanske lättare att hitta något på internet som man bara kan beställa hem istället! to be continued... haha. nu är vi hemma hos steffi igen och en till polare kom precis hit! får se vad vi ska hitta på ikväll, kanske går ut och tar en drink någonstans eller så :)

IMG_8895-51 3
sushi

kom precis hem till steffi och vi käkar sushi som vi köpt med oss. sjukt gott, är så jävla hungrig!! efter vi käkat tänkte vi gå en sväng i stan på jakt efter ett par utsvängda jeans. har ni tips på nån butik där dom har snygga?? letade i onsdags men hittade typ ingenstans, help me! :(

IMG_2977 4
we're only young and naive still

IMG_8853 4
twin-födelsemärken haha

en sjuk fun fact: jag och steffi har EXAKT LIKADANA födelsemärken ovanför läppen. helt sjukt! vi blev riktigt chockade när vi upptäckte det för ett tag sedan haha, hur vanligt är det liksom. undrar hur många som kommer tro att detta är driv nu men det är det inte! hur coolt är inte detta?

IMG_8864 7
#bestfashionfinds 2

best

1. här / 2. här / 3. här / 4. här / 5. här / 6. här / 7. här / 8. här