varför började jag blogga?

denna frågan får jag väldigt ofta och jag tror faktiskt inte att jag svarat på det i bloggen någon gång? men varför började jag egentligen blogga? det var februari 2009, nästan 6 år sedan nu. jag var hemma från skolan och var sjuk, och bloggar var väldigt nytt men de flesta i skolan hade skaffat sej en egen liten blogg de brukade skriva i. detta var på bilddagboken-tiden, om ni minns och använde det haha? och eftersom jag inte hade något bättre för mej medan jag var sjuk så bestämde jag mej för att prova på detta med att blogga. så jag skapade isabellestromberg.blogg.se (den finns ej kvar nu, men jag tror någon annan använder det namnet). och jag fick många läsare ganska snabbt, eftersom jag hade många följare på bilddagboken och länkade min blogg därifrån. min kompis tipsade mej om en hemsida där man kunde bädda in annonser i blogginläggen och tjäna pengar när någon klickade på annonsen. och det var väl så jag började tjäna pengar på att blogga, även om det bara var mellan 500-1000 kr då. ändå sköna pengar när man bara är 15 år och går i skolan! något år senare, hörde större företag av sej som ville att jag skulle annonsera för dom och få en större fast lön varje månad. min blogg växte väldigt fort och när den var som störst låg jag nog på 5:e plats bland sveriges mest besökta privatbloggar. jag, mitt bland alla stockholmsbloggare. minns att det var sjukt jobbigt att ha en så stor blogg när jag bodde i en liten stad som östersund, speciellt i början. väldigt många hade svårt att hantera att det gick bra för någon annan, och vänner vände sej emot mej och folk började snacka sjukt mycket skit. och jag var ung och osäker. förstod ju inte då att allt handlade om avundsjuka, och alla de tjejer som snackade som mest skit hade egna bloggar dom skrev i varje dag och la upp "dagens outfit" osv. dom måste nog mått ännu sämre än jag om dom hade så dåligt psyke och nästan slet av sej håret bara för jag hade en större blogg. ett tag ville jag knappt gå i stan ens för att folk ropade ord efter mej och kollade snett, det kändes som att jag var ensam mot en hel stad typ. jag förstod aldrig vad jag gjort för att förtjäna så mycket hat, eftersom jag aldrig provocerade på ett dåligt sett eller skrev elaka saker i bloggen. men mycket av detta lärde mej att stå upp för mej själv och att inte ta skit från andra, så jag kanske ska vara glad ändå. och sedan lugnade sej ju allt med tiden, när det inte var lika hypat och nytt längre. många gånger övervägde jag att lägga ner min blogg pga andra, men jag är så jävla glad att jag stod ut med skit och fortsatte köra min grej. jag kan skratta mej lycklig på allt bloggen gett mej idag. och självklart är jag tacksam för er läsare som varit med mej på vägen. jag undrar hur många av er som följt mej enda från starten?

någon som minns detta? 2009 och jag var en levande barbie 100_5c512 kopiera 2 isabelle bloggAmanda

Har läst din blogg minst en gång varje dag sen 2009 och tycker du är så fin! Dock är de tråkigt att bloggen blivit så opersonlig de senaste året/åren

z

Jag har följt dig sedan början! :)

Anna Englund

jag!

Sofia

vet inte exakt när jag började läsa din blogg, men jag minns den där headern & när du hade vitt hår & piercing i både näsan & läppen. hahaha jag var sån wannabe att jag piercade näsan (hade redan läppen) & skaffade löshår

Josefin

Jag har följt den sedan starten! Älskar dig och din blogg! Saknar dock videoinlägg :(

S

Jag har följt dig enda från början, tycker dock att bloggen var lite roligare att läsa då.. Minns att det var headern här ovan som jag föll för när jag kikade in på din blogg första gången. Håller med att din blogg tyvärr blivit lite opersonlig på sista tiden dock.

carro

Ja men du är den enda bloggen jag följt.. Alltså verkligen följt. Sen kan jag ju hålla med om att din blogg är inte lika personlig och lika bra längre. Tyckte om att du bodde i östersund och inte var en typisk bloggare från Stockholm.

Linda

Jag började följa dig när kissie länkade dig:) och det var ju typ i början:D!

Nathalie

Åh, minns den headern så tydligt!

Malin

jag har följt dig sen 2009:) du är den enda jag följt så länge. Vissa har jag slutat följa och bara går in ibland men du har alltid funnits på min bloglovin:)

Amanda

Jag började följa dig 2009, då började jag 7an haha fy så tiden går snabbt!

Lisa

Jag har följt sen start ungefär :)

Nathalie

Ååh minns den där headern haha! Sjukt att tänka på att det var 09 :D

Ebba

Jag har följt dig sen början :D

emiliesbeauty

Vilken annonssida var det hon tipsa dig om? :)

Amanda

Jaa gud va ja kommer ihåg detdär! Är också en av dom som följt dej sen start. Har alltid tyckt din blogg varit så himla bra och varje gång det kommer ett nytt inlägg blir jag typ exalterad. Tycker du är så himla vacker också! Kraam

Emma

Har läst din blogg sedan början av 2009. :) Den var mycket bättre förr, men kikar in fortfarande varje dag.

Mysan

Jag har följt dej jättelänge. Minns när din header såg ut sådär!! :D

celina

jaaaag minns :D

Kelli

alltså din blogg var bra då, inspirerande. Nu följer man ju dig av ren vana men det lär väl sluta det med. Finns ju egentligen INGET bra med din blogg?

Du försöker lchf, men ger upp.
Du försöker på nån dum "kill, marry, fuck", men ger upp.

Det verkar vara ditt liv i ett nötskal - att börja men ge upp. Skittråkigt, särskilt när du har mkt opportunities men verkar hellre vilja ligga hemma och kröka/knarka.

J.

Har följt dig sedan start. Men bloggen är tyvärr långt ifrån så som den var i början. People change så är det ju. Men jag tror det är svårt att hålla igång en blogg på ett bra sätt om man inte har så mycket andra rutiner än sin blogg. Blivit lite bättre nu sedan du börjat träna och intressera dig för lchf osv faktiskt. Du är ju en intressant och rolig person, det har vi ju fått se i flera av dina videobloggar, synd bara att du inte riktigt vågar bjuda på det idag. Kanske du inte ska fråga oss om vad vi vill läsa om utan istället kolla bak i ditt arkiv och kolla vad du skrev om förr, för uppenbarligen fungerade ju det :)

Mikaela

Varit me från start!

FullaAnkan

Du var så otroligt söt på den tiden :)! Det är du så klart fortfarande och riktigt snygg :)! Har följt dig sedan den tiden och tyckte det var kul att det inte bara var bloggare kommer från Stockholm som lyckades få stor blogg ^^

Ethina

Jag har följt din blogg väldigt länge, vet inte om det redan var 2009, men någonstans där. Tyckte det var en kul blogg att läsa då, nu har det blivit lite tråkigt och som andra säger, opersonligt. Jag skulle verkligen vilja se mer om hur du sminkar dig, hur du fixar håret, hur du lagar mat för att hålla dig smal osv!

Nellie

Jag minns! :)

Emma

Jag har varit med från start och det är såå roligt att följa dig och se din utveckling. Även om du inte är lika personlig i bloggen längre.

Louise

hahah åååh, den headern minns jag!

Hannah

tror det var 2009 jag såg en videoblogg av dig på youtube och tyckte du sminkade dig så fint, hahaha.. sedan hittade jag din blogg och då började jag följa dig. det som gjorde att jag älskade din blogg så himla mycket var att din design stack ut från alla andras, kändes som att du lade ner så himla mycket tid på den till skillnad från andra stora bloggare. jag håller inte med andra här, folk förändras. en kan aldrig gå tillbaka i tiden och få allt som förr. det är en helt annan blogg eftersom du är en helt annan person än vad du var för ca 6 år sedan, ganska självklart att det blir så.

Andrea

åhhh herreguuud! Kommmer ihåg den där headern! Var helt kär i den! Och jisses vad liten du ser ut, var helt fascinerad av ditt hår på den tiden :')

Bintan

Alltså nu när jag kom in här på bloggen så förstod jag verkligen inte vem du var även om jag kände igen namnet. Men sen när du la upp bilden från förr så minns jag dig som en av småtjejerna med ganska stora bloggar. Men du har ju blivit stor nu :-) Vad roligt att du fortfarande bloggar! Och vilken härligt historia ändå! Även om jag förstår att det måste varit hemskt att andra inte var snälla mot dig så klart :-( Men så fint på något vis att det går bra för just din blogg nu. Som en saga med lyckligt slit lixom :-) Fast sagan är förstås inte slut ännu.

Ha ett riktigt gött 2015 Isabell!

Elin

Kan du inte ha lite inlägg då och då, när man får mer inblick i dig?
Skriv lite om dig själv, om olika händelser som har påverkat dig, typ sådant.
Saker som får en att se dig som människa och ej bara som bloggare :)

Hedvig

Varit med från start!! Tycker du är grym Isabelle!! Kraaaam

Selma

Jag har följt din blogg sen 2009 då var jag bara 9 år haha helt sjukt nu är jag snart 25 och du är fortfarande min aldra största förebild!

Soltani

Saknar hur din gamla blogg var, du verkade så genuin och snäll då - inte som alla andra bloggare. Sen blev du precis likadan!

http://hittatnemo.webblogg.se

Jenny

Har också följt dig sen start haha!

Sofia Hanson

Jag är kvar sen början, någon gång under 2009! Minns att jag pratade med en snaggad kille (han sa att han hade brutit ryggen i typ en bilolycka, du kanske vet vem det är) från Östersund på msn, och han länkade din blogg o bah "har du kollat in denna tjejen?" och sen efter det har jag följt dig :)

Sofia Hanson

För övrigt, kul att du svarar på varför du började blogga och berättar lite om hur det var :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: