20% levis jeans shorts

Idag får ni inte missa att imso har 20 % på levis jeansshorts grymt bra!! vem älskar inte levis shortsen!? klicka här för att komma till de direktScreen Shot 2015-07-30 at 12.29.06


jasmine

ett tips är att sluta göra bara massa reklam inlägg, det är skit tråkigt och läsa! och de är inget och komentera heller så kanske därför du inte får så många komentarer.. :)

ida

Av dina 6 senaste inlägg har 1av dom varit ett blogginlägg och resten reklam. Du kanske ska ta en bloggpaus för att hitta inspirationen igen :)

Josefin

Hej Isabelle!

Jag har bara en fråga, du köpte ju en Lumix G kamera förut. Har du hunnit använda den något mer? För jag vill gärna veta vad du tycker och om du har några tips. Jag köpte nämligen en själv för jag ville ha en mindre kamera.

Hoppas du får en fin dag!
Älskar din blogg!

Kram, Josefin

Elin

Varför bloggar du aldrig? De ända du bloggar om är att imso eller Nelly har rea på de och de. Det blir väldigt ointressant och tråkigt i längden:)

emiliesbeauty

Är det såna som visar halva röven istället för att agera som klädesplagg?

Caroline

slutade läsa din blogg för ett antal månader sen för du bara la upp reklam inlägg, tittade in nu för att titta om du slutat. Men icke..tråkigtNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: