Sundays Must Have från Xbeauty Summer Sale!

i veckan lanserade Xbeauty en stor sommarrea med rabatt upp till 45% på massvis av produkter som jag tänkte tipsa er om! här har jag plockat ut några av mina favoriter från xbeauty som ni inte får missa! passa på att fynda ;) ni hittar fler produkter från rean här. 1. smyckes tatuering. sommarens hetaste trend och det perfekta sättet att lyfta din outfit. Xbeauty har några utvalda tatueringar som du enkelt fäster och dessutom är dom riktigt fina! ni hittar tatueringarna HÄR.

Dreamcatcher-3

2. cicatrix. effektiv gel som hjälper till att förbättra och förminska ärr. använde detta när jag hade opererat brösten och mina ärr syns nästan inte alls idag! ni hittar produkten HÄR.

Acne-Treatment

3. Xlash Mascara. har tipsat om denna innan men den är värd att nämnas igen. en mascara som hjälper och vårdar dina fransar samtidigt som du blir supersnygg! perfekt om man vill ha en enkel sminkning med mörka långa ögonfransar. ni hittar den HÄR.

IMG_8382Anna

Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: