Holly's Natural

tänkte visa er en supergod och 100% naturlig bodyscrub från holly's natural som jag gillar! skrubben kommer från ett kosmetiskt företag i berlin, och det är en kaffe och kokosskrubb som innehåller massvis med vitaminer och naturliga ämnen som är bra för huden.

kaffet i skrubben stimulerar blodcirkulationen och hjälper till att strama åt och släta ut huden och att bli av med celluliter. kokosoljan hjälper särskilt effektivt för att lindra rodnad. skrubben innehåller även mandelolja, havssalt och rörsocker som hjälper till att ge huden fukt och vitaminer, minskar akne och bristningar, samt fungerar som en skön peeling som bidrar till en mer elastisk hud med mindre porer.

IMG_0353 6Hanna Wetterqvist

KÄRLEKEN SKA FÅ FINNAS ÖVERALLT - UTAN LAGAR OCH REGLER!

http://nouw.com/hanshen/karleken-har-fan-inga-lagar-och-regler-17924732

Enja

Detta tycks vara ett sponsrat inlägg så varför skriver du inte som lagen säger att det är reklam?

Hanna Wetterqvist

VAD TYCKER NI OM SAMKÖNADE FÖRHÅLLANDEN? ÄR DET ETT "BROTT"?!

http://nouw.com/hanshen/karleken-har-fan-inga-lagar-och-regler-17924732

Nathalie

Hej isabelle!

Jag har skrivit till dig några gånger men aldrig fått nå svar, jag hade lite frågor om dina jätte fina läppar. Är så sugen på att fixa mina, har typ ingen överläpp alls, har du fyllt dina läppar mkt? Hade du ganska stora innan? Hur mkt kostar det? O va heter de du fyller med?
1000 frågor jag vet, men jag verkligen ÄLSKAR dina läppar !!!

Ha en fin fredagkväll/natta

miaa

Kokosolja är en såkallad komedogen olja och kan täppa till porerna i ansiktet vilket leder till finnar så hade inte haft den i ansiktet om jag var du :)

alex

Fast body scrub ska man ju inte ha i ansiktet.. Då hade det varit en face scrub. Det är alldeles för grova korn i det som skadar huden i ansiktet.

Svar: Hmm ja och det står ju ganska tydligt :)
carulenahNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: