alla helgon

redan halloween alltså. eller visst är det idag man "firar" det? har typ ingen koll! är det för att man börjar bli gammal som man inte alls orkar bry sej om såna här små högtider längre?? ska inte ens på en enda liten maskeradfest! så jävla tråkig har jag blivit för tillfället haha. och jag hade ju planerat att köpa hem en stor pumpa att karva i... men det kanske man hinner göra ändå ;) kanske knacka dörr hos grannarna också och köra en "bus eller godis" så slipper man betala för sitt lördagsgodis hehe. jag och jimmy har fastnat framför xboxet hela dagen och spelat assassin's creed 4, och det är väl typ så resten av kvällen kommer se ut. riktigt slapp helg! känner nu att man kanske måste ha skräckfilmsmaraton ikväll bara för att delta i resten av världens spökande :) tips på skräckfilmer?

P1170508 9 P1170291 5jos

När man försöker gå in på din blogg så kommer en reklam upp efter ett tag som inte går att trycka bort. Det går inte att komma in på bloggen (fick stoppa hämtningen av sidan innan reklamen kom fram för att kunna skriva det här)..

isabelle svarar: oj vad konstigt! måste kolla på det så det försvinner! kram

Sara

Fin du är :)

Att gå från 57 kg upp till 117kg och sedan ner till 59kg för att nu ligga på 107 kg har inte varit någon rolig eller lätt resa. 2016 kommer bli hälsans år för mig och jag behöver verkligen motivation och tips. Om du vet om någon "hälsoblogg" du tycker väldigt mycket om hälsa på hos mig och tipsa!
http://hajnal.se

Julia

Hej Isabelle! jag har också fått upp den där reklamrutan som inte försvann men bara 1 gång faktiskt.
Jag e fett uttråkad de regnar ute så sitter också inne o lirar tvspel. Såg att du spela black flag den e kul men vill tipsa dej om den senaste assasin grymt bra spel. Ha en rolig dag hehe kram från en uttråkad bloggläsare =)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: