HONOR 8

idag lanserar Huaweis varumärke Honor en ny telefon, som jag fått äran att testa! den heter Honor 8, och det första jag möttes av när jag tog upp telefonen ur sin förpackning var den läckra färgen, eller snarare de häftiga ljusreflektionenerna som mobilens baksida ger ifrån sej. sjukt snygg design! när jag sedan startade telefonen så häpnades jag av den enorma skärmen, min iphone 5s kändes plötsligt så otroligt liten och gammal haha... skärpan och färgerna på honor 8 är otroliga. och så är telefonen sjukt snabb! verkligen en helt ny mobilupplevelse. det finns många smarta småfunktioner som jag gillar med denna telefon också. den svarta "pricken" ni ser på telefonens baksida t.ex? den fungerar som ett snabbkomando, och just nu har jag ställt in så att när jag dubbel touchar med ett finger där så tar mobilen en skärmbild (printscreen)! smart va? telefonen kommer säljas i färgerna saphire blue, pearl white och midnight black.
 
några av mina favoritfunktioner med honor 8 (hittills):
 
- designen. den eleganta designen med 15 lager av noggrant slipat glashantverk ger telefonen ljusreflekterande effekter som gör att denna smartphone verkligen sticker ut.

- kameran. telefonen har en 12MP kamera med dubbla linser på baksidan och en 8MP kamera på framsidan. med en RGB och en monokrom sensor fångar kameran upp mer ljus, färg, detaljer och levererar en skarpare bildkvalitet på dina foton. det medföljer även en del olika fotoeffekter och filter för att få till de perfekta bilderna. bland annat ett beautyfilter som är min favorit ;) den ultimata selfiekameran!

- batteritiden. mobilen har ett 3000mAh batteri och den innovativa snabbladdningsteknik gör att enbart 10 minuters laddning räcker till två timmar telefonsamtal eller sex timmar från musikspelaren.

- fingerprint. 3D fingeravtryck ger en blixtsnabb kontakt med telefonen och en upplåsning på bara 0,4 sekunder. enkel och smidig åtkomst till dina appar genom denna Smart Key.
 
läs mer på honor.se.
 
i samarbete med Huawei
Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: