pepparkakspyssel

så här såg det ut här om kvällen när jag och J satt och pysslade med att dekorera pepparkakor. väldigt moget osv, haha! men det är väl nästan lite av en tradition att göra könsformade eller könsdekorerade pepparkakor till jul? tuttarna och harry potter-kakan är mina favoriter iallafall! otroligt nöjd :):):)
 
förresten känner jag mej lite låg idag och har gjort det hela dagen... vaknade helt nostalgisk imorse vilken övergick till någon slags ångest senare när nostalgi-manin gått över. känner mej lite stressad också inför att resa bort över jul, och typ oinspirerard i mitt arbete. och på det måste jag komma på lite nya videoidéer. ingen bra kombo alltså! önskemål?
 
men snart kommer pojkvännen hem från jobbet och då blir jag nog lite gladare!
 


Jenne

Du kan väl göra en ''Get ready with me'' video där du sminkar dig och fixar dig, samtidigt som du pratar om allt och inget! Alltid kul och lyssna på dig!
<3

Anonym

Du kan skriva inlägg om vad du äter under hela dagen? och skriva vad du gör varje timme under dagen. Du kan ha frågstund? Sedan kan du skapa video med att svara på frågorna.

Nena

Köp spelet Speak out, samla några vänner och spela in. kommer bli hysteriskt roligt! :)

Anonym

Sminkvideos, Annorlunda sminkning , när du bakar??😍😍😍

undefined

Vad fina pepparkakorna blev och det är så roligt att släppa loss fantasin! :-D

Ida

Eller ba ta en paus! För mycket stress och press gör det i slutändan ännu värre. Hälsan framför allt! Och försök att tänka att vi alla har nog lite ångest inför jul osv - märks ju äldre man blir! Kram

Anonym

Oh oh oh laga mat video googla ett normal svårt och låt oss följa me och handla och laga det och du måste smaka även om det går åt helvete. Hehe mest kul för att du sa att du suger på det 😎

linda

Kan du inte skriva vad du gör om dagarna? Typ när du vaknar och vad du gör? :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: