the pink diamond box

- i samarbete med glossybox -
 
detta är nog den perfekta julklappen, och inte minst i sista minuten om du inte hunnit köpa något till t.ex din kompis eller syster än! eller varför inte till dej själv? jag pratar så klart om glossybox! glossybox är en box som innehåller fem olika skönhetsprodukter som du får hem varje månad om du väljer att bli prenumerant. produkterna är framtagna speciellt just för dej, och innehållet varierar varje månad så det blir en rolig överraskning!
 
decembers glossybox heter "the pink diamond box" som ingen mindre än snygga kenza frontar! denna boxen är framtagen för att fira glossybox 5-årsjubileum, och för att hylla alla starka kvinnor där ute. en underbar idé! och som vanligt är innehållet i även denna box en överraskning, men en sak får jag iallafall lov att avslöja och det är att bland annat läppstiftet bossy från märket MDMflow finns med! sugen än? 😉 jag älskar verkligen deras koncept, och jag hittar alltid nya sminkfavoriter tack vare glossybox! det är en rolig idé om man vill utforska skönhetsvärden lite och vidga sina vyer när det kommer till nya produkter som man kanske aldrig testat förr!
 
beställ nu för att hinna få decemberboxen som första box. du kan välja mellan en löpande prenumeration, eller beställa en fast prenumeration på 3, 6 eller 12 månader. ni hittar boxen HÄR.
 


Sofia - bipolär och f.d laestadian

Wow vad snygg boxen var den här gången! Använder dock bara cruelty free smink så kan tyvärr inte prenumerera :(

sophie

bra tips!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: