receptet på födelsedagstårtan!

här kommer receptet på den sjuukt goda tårtan som vi bakade till jimmys födelsedag. eller aa, bakade och bakade. vi använde färdig tårtbotten så det är väl mer smetarna till de olika lagren som jag tänkte ge er recepten till! ni hittar receptet under bilderna här nedan.
 
 
det vi använde för att göra tårtan är; färdig tårtbotten, nutella, grädde, maränger, frysta hallon, blockchoklad, marsansås, pyntgelé.
 
1. vispa grädden och marsansåsen i olika skålar och ställ in i kylskåpet. ta en skiva av tårbottnen och bred på ett riktigt saftigt lager med nutella.
2. häll ut de frysta hallonen på en tallrik och värm den i mikron några sekunder för att tina bären (inte så dom blir varma). mosa sedan bären med en gaffel så det blir en smet. lägg detta på nutellan som ett "dubbellager".
3. lägg på ännu en brödskiva och bred sedan på ett tjockt lager marsansås. kom ihåg att inte trycka när du lägger på nästa tårtbottenskiva så marsansåsen inte pressas ut.
4. nu, fram med grädden. ta en näve maränger och krama åt med handen så de blir till smulor. lägg marängsmulorna i skålen med grädde. ta ca 3 såna nävar och gör likadand och rör sedan om så grädden och marängerna blandas.
5. bred grädden på tårtan så hela tårtan täcks.
6. riv blockchoklad i ett rivgärn och strö sedan över tårtan. dekorera vilt med pyntgelé och sedan är det klart!! världens godaste tårta :)
 
 


Rebecca

Jag är väldigt imponerad att du kan vara så tungt sminkad runt ögonen men endå få det att se så himla rent och fint ut! Jag skulle va väldigt intresserad av någon slags sminktutorial där man får se hur du gör dina vackra ögon. Kram!

Jasmine

Gärna lite Smink videos hehe sen under jag hur du gör så fina collage?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: