två saker jag vill göra i år

2016 har precis börjat, och än så länge har jag inte vågat planera eller tänka så mycket på hur jag vill att detta året ska se ut och vad jag vill göra. det blir som det blir helt enkelt. men det är faktiskt två saker jag bestämt att jag vill göra i år som jag inte hann med förra året; gå en språkkurs i franska, och åka till paris (disneyland!!!). har ju varit där en gång innan, när jag var 9 år. men vill verkligen tillbaks till paris nu när jag är äldre och jag vågar åka lite vildare karuseller på disneyland haha ;) nej men det var verkligen en upplevelse och en otroligt fin stad. och disneyland är min dröm så det kan inte bli så mycket bättre! har faktiskt vait nära flera gånger de senast åren att boka en resa dit, men av olika anledningar har det aldrig blivit av. men det skulle verkligen vara roligt att åka dit tillsammans med jimmy!
 
ni som följt min blogg länge kanske minns att jag var intresserad av att flytta till paris ett tag, innan jag flyttade stockholm. kollade faktiskt på olika hemsidor där man kunde hyra lägenheter i andra hand osv. men sen blev det så att jag hamnade här i estocolmo istället! men en flytt kanske vore något efter den där franskakursen ;)
 


Anonym

Haha 2015

Grodan

Var på Disneyland i Paris när jag var 12 - sjukt kul vad jag minns! I vuxen ålder är jag dock mer sugen på det i Florida och hade lätt tagit smekmånaden där. Haha

Anonym

Har en fråga till dig fröken. Hur försörjer du dig? Förstår att bloggen ger extra cash, men hyran och nöjen, hur får du det att gå ihop? Pöss

Saga

Härligt med en resa. :)

Anonym

Men varför bryr ni er om hur hon försörjer sig?? Fan va folk stör sig

discojullan

Fan vad jag hatar nar random personer kallar en "froken" uuugh ryyyyser. Och Anonym mind your own business .. You go Isabelle :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: