åker till prag inatt!

vi hann inte mer än att bara komma hem och packa upp väskorna innan vi måste packa dom och åka iväg igen, haha! har helt glömt att berätta för er, men inatt åker jag, jimmy, ante och sebbe till prag!! kommer bli så jääävla roligt!! ni kanske minns att jag och sebbe nämnde det i en vlogg jag gjorde för ett tag sedan? då kändes det väldigt avlägset och kanske inte som en fullt seriös idé, men sedan tog vi tag i det och bokade allt och nu är vi snart påväg! är sjuukt taggad!! 😍😍
 
jag har aldrig varit i prag innan, och har ingen aning om vad man kan göra där mer än att dricka god och billig bärs, och det räckte för att jag skulle haka på haha 😉 nej, men det verkar vara en otroligt mysig och vacker stad. har kikat runt lite på internet också för att få tips på några "smultronställen". ni som varit där får jättegärna kommentera! vi tänkte mest att vi tar allt som det kommer, och vi får helt enkelt se vad vi vill göra när vi landar!
 


Sarah

Hoppas du får de jättebra där :)

Elsa Nilsson

Hej. Vill ni gå på nattklubb så måste ni dra till Karlovy Lazne, det är en utav Europas största nattklubbar med 5 våningar och olika dansgolv (med olika typer av musik) på varje våning!

Louise

Var där på klassresa i trean på gymnasiet, kan också tipsa om karlovy lazne om ni är sugen på nattklubb! Annars är det en jättemysig stad att strosa omkring i ☺️.

Nino

Ta båtturen där det ingår middagsbuffe...Åka runt och kolla på staden under kvällstid från båten :) billig dricka också

undefined

Gå på Roxy! Det är en nattklubb som är rätt bra med fler "locals". Sedan måste ni gå på cafe imperial och käka lunch eller middag om ni kan. Såååå fint ställe!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: