DU SKA KUNNA GÅ ENSAM

heeej på er! hoppas ni mår bra ❤ idag skulle jag vilja ta tillfället att uppmärksamma ett initiativ från två unga svenska designers, @felixahlstrom och @robinpauliestenberg (på instagram).

DU SKA KUNNA GÅ ENSAM.

tröjan jag har på mej är deras gemensamma projekt med målet att uppmärksamma det fruktansvärda sexuella våld som dagligen sker på gatorna och i hemmen. 50% av vinsten för dessa tröjor går till hjälp-organisationen @foreningenstorasyster som hjälper dom som blivit utsatta för våld och sexuella övergrepp. både felix och robin skriver under samtliga tröjor för hand och jag vill uppmana alla som köper en tröja att göra detsamma och ladda upp en bild på instagram med hashtag #gåensam. nu ser vi till att bomba sociala medier med detta, ingen skall kunna undgå detta självklara men otroligt viktiga budskap! är ni med mej? 299 kr /st kostar dom, för att beställa din, skicka inbox till @felixahlstrom eller @robinpauliestenberg på instagram! 🙌🏼Anonym

Glömt att blanda ut sminket? :(

Svar: oj att din avundsjuka ska ta över så fruktansvärt att det där är det enda du får fram att säga om detta inlägg :/ shit vad tragiskt. ps, jag vet att det enda du önskar är att jag ska göra en sminktutorial <3
Isabelle strömberg

Agnes

Himla bra initiativ. Jag avskyr verkligen att media (och alla andra) säger till oss tjejer att "ha inte urringat" och "gå inte ensam", varför inte bara lära sina ungar att tjejer inte är sexleksaker?
Måste beställa en sån T-shirt.

Svar: exakt!! ❤️️
Isabelle strömberg

Anonym

Men faaan så snygg du är!!!!

Nikita

Hej fina du!

Jag har precis startat en träningsblogg Isilife. Vill du kika in och kolla? Hade blivit superglad verkligen. Och ännu gladare om du ville slänga in en kommentar, och kanske säga vad du tycker, eller ge lite feedback?

Puss på dig, Nikita

www.nikitalindblad.isilife.se

Anonym

Vill inte ha en sminktutorial av dig, kan få mitt smink att se ut så där av att gå till min 5åriga syster :) Ser inte bra ut. Prova att blanda ut det lite så kommer det se super fab ut!

Svar: haha lugn nu
Isabelle strömberg

Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Bra initiativ. Det här måste uppmärksammas och göras något åt. Förskräckligt hur det ser ut idag.... :(

Svar: ❤️️
Isabelle strömberg

undefined

perfekt initiativ! Jag vägrar ha nycklarna mellan fingraarna och mobilen redo av rädsla. Vi måste höja våra röster för att höras (som Röda Bönor sjöng!).

undefined

Hur mycket kostade Jockiboi och Jonnas bröllop och hur mycket betalade TV3 utav kalaset? Var allt sponsrat?
Kolla mitt senaste inlägg

Y O U T U B E S V . B L O G G . S E , utan mellanrum

Veronica Möller

Alltså! Du är såååå jäkla snygg. :) Kraaamizar ❤️

Anonym

Hur kan anonym här uppe ens lägga vikt i ditt smink när du uppmärksammar något så viktigt?! Palla

undefined

:)

undefined

vad har du för storlek på tröjan?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: