jag har gått och blivit nudist

oj hjälp vilken oväder som precis drog förbi! sitter hemma själv och kollar youtube, och så plötsligt hör jag hur det smäller till ute, och då är det tydligen åskan. och efter det börjar det spöregna och blixtra och hela köret. tycker det är lite obehagligt att vara ensam när det blixtrar 😢 men nu är det sol igen och inga bekymmer!
 
hahaha förrresten. vill ni veta hur snurrig och trött jag var imorse? efter att jag stigit upp från sängen gick jag ut på balkongen för att skaka ett lakan. och så stod jag där och skakade och plötsligt hör jag jimmy ropa inifrån att jag är ju förfan NAKEN!! hahaha då har jag alltså gått ut på balkongen och stått där i bara trosor och skakat lakan med tuttarna i vädret. och inte fattat ett skit. hoppas fan att ingen granne eller någon annan såg mej.... jag sover nämligen alltid i bara trosor, och brukar ofta gå runt så hemma hela morgonen tills jag orkar gå och duscha och sedan klä på mej. och imorse hade jag inte en tanke på att jag faktist inte är osynlig ute på balkongen, eller att det bor andra människor här haha... jaja. vad ska man göra 😅
 
tänkte slänga upp några bilder från helgen också. jag och jimmy var ute och gick på söder i det fina vädret, sedan mötte vi upp jossan och hennes kille och vi drack öl och hade det trevligt. var även på ett uteställe som jag aldrig varit på förr, som heter trädgården. tyckte det var asnice! kändes typ som att vara på en festival 😁 och så spelade dom riktigt skev och psykedelisk musik inne på dansgolven haha... men det gillar jag! fasen vad vi dansade!
 


Jossan

Så härliga bilder!! :) Haha, hoppas ingen såg dig! :D

Anonym

Varför har din kille alltid ryggsäck på sig? Vad har han i den?

undefined

Kan du inte göra en sminkvideo snart :) <3

Mia- Träningstokig och ung mamma!

Jag har aldrig heller varit där men har ett par vänner som jobbar där :)

f

du topless, det va säkert en vacker syn^^

Anonym

Eftersom Jimmy jämt har ryggsäck.. kan inte du göra ett inlägg vad han har i ryggsäcken? HahaNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: