babyface

heej på er, och hoppas ni mår bra idag! jag kom precis hem från SÖS där jag haft ett "möte" eller vad man ska kalla det, angående mina allergier som är under utredning. dock känns det inte som att vi kommit fram till något nytt och det jag fått höra på sjukhuset är väl mest sånt jag redan vet om mina allergier sedan innan. men jag har fått hjälp med min astma som jag börjat behandla nu, samt fått massa mediciner utskrivet som ska förebygga och hjälpa mot allergiska besvär och så. tyvärr tror jag nog att de kraftiga allergichockerna jag fått förut förblir ett mysterium och vi kan inte komma fram till något specifikt som skulle kunnat orsaka dom. men vi tror att det är som jag sagt hela tiden, att det måste varit "många bäckar små", och att jag blivit utsatt för många småsaker jag är allergisk mot på samma gång som tillslut gjort att jag reagerat så kraftigt.
 
hur som helst så mår jag bra idag och det är fint väder så det är bara att njuta av livet så länge det varar! 😊 ska fortsätta dricka min kopp kaffe och sedan bär det nog av ut i solen. rockar babyface idag utan massa ögonmakeup. vad tycker ni? jag tycker alltid det ser så konstigt ut när man målar ögonbrynen men inte ögonen haha... men skiter faktiskt hellre helt i ögonsminket om jag ändå inte ska sminka mej fullt ut med lösfransar och hela köret 😉 all in eller ingenting!
 


Sabina

Snälla kan du börja skriva stor bokstav efter punkt och vid namn. Det blir jobbigt att läsa dina inlägg när det endast är små bokstäver...

Sanni

Du är mycket finare utan allt smink!!

Anonym

Alltså PLEASE gör en "everyday makeup tutorial" på youtube där du visar hur du brukar sminka dig!

Tina

Du är snyggare utan allt smink. Ser fräschare ut. Åtminstone såhär till vardags.
Inget illa menat, du är alltid snygg. Men snyggare utan. Stooor komplimang ;)

stig helmer

hoppas att det inte blir några fler allergichocker..

kan du göra en try-on-video med bikinis? det skulle bli tittarrekord jag lovar ;))

Anonym

Måste du måla dina ögonbryn fast än du gjort tatuering?

Svar: eftersom min ögonbrynstatuering bleknat lite (en kosmetisk tatuering håller bara mellan 2-5 år) och jag dessutom vill ha lite tjockare form på dom så brukar jag måla dom :) kram!
Isabelle strömberg

Anonym

Jag tycker att du sminkar dig dör mycket. Du är en naturlig skönhet och med allt det där sminket ser man inte det på samma vis. En naturlig och lätt makeup räcker gott och väl. Inga lösögonfransar, inga extremt markerade ögonbryn, ingen hård rouge. Du är fin som du är! Och du skulle vara fin utan löshåret också.

Svar: varför ska det alltid vara positivt att se "naturlig" ut och att vara "naturligt" vacker? jag tycker naturligt är tråkigt och jag älskar smink! men alla tycker vi olika. tack för din kommentar :) kramar!
Isabelle strömberg

Stefan

Jag tycker helt klart du är snyggast med mycket smink. Ser väldigt bra ut. Jag har svårt att förstå personer som hela tiden klagar på smink och framhäver naturligt utseende. Är det något svenskt eller? Nej stenhårda tjejer med mycket smink är alltid att föredra enligt mig. Fortsätt så)

Tina

Det är väl kul att du är en naturlig skönhet? Klart det är positivt.
Mitt ansikte består av finnar, ärr, förstorade porer och glansig hy.
Skulle dödat för att få se ut dom du. Haha. Att få vara naturligt vacker hade betytt sååå mycket för mig. Jag ser skum ut hur jag än gör. Utan eller med smink.
Ta det som en komplimang som jag skrev innan.
Sen håller jag med om att naturligt är tråkigt. Man får stil och attityd med smink.

Skrev detta med tanke på ditt svar till Anonym

Anonym

Jag menar egentligen inte att allt måste vara "naturligt". Det är fint med smink också, men jag tycker att extremt mycket smink har motsatt effekt - att det blir så mycket att det döljer ett vackert utseende i stället för att framhäva det. Men visst är det så att alla har olika smak. :)

undefined

kan du le utan att se ut som en anka?

Svar: nej xDDD
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: