gårdagen

heej på er! och hoppas ni haft en underbar midsommar!! eller räknas det fortfarande som att det är midsommar? haha! och vilken totalvändning vädret fick igår alltså, från regnigt och grått till strålande sol och supervarmt. helt underbart!
 
gårdagen för mej såg ut så att jag och jimmy först firade midsommar ensamma här hemma. vi lagade god mat, bakade tårta, åt, drack lite osv. sedan på kvällen så drog vi till ett ställe som heter grind hages båtklubb, där jossan, jackie, hennes kille och några fler satt. stället var verkligen hur mysigt som helst och låg precis vid vattnet bland massa båtar, och dom hade dukat fram med mat, jordgubbar, dricka och jag smakade på världens godaste oreo/choklad-cheesecake. asså det var något av det godaste jag ätit i hela vitt liv typ!!! fick faktiskt receptet till kakan så måste nog prova på att baka den själv.
 
kvällen var verkligen över alla förväntningar och jag hade sjukt trevligt med underbara människor! vi dansade och lyssnade på gammal musik hela kvällen. och jackies hundar alltså, jag dööör vad söta. lilla bulldogg-primadonnan var min favvo, så himla underbar och fin. vill ha!!
 
haha jag körde tydligen på duckface och lazy-eyes hela kvällen


Anonym

Skriv receptet i bloggen :DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: