GLAD MIDSOMMAR!

glad midsommar mina kära vänner!! hur kommer ni fira denna regniga dag? regn... visst är det väl ett typiskt och klassiskt midsommarväder. hur lyckas det ALLTID regna varje midsommar, överallt, varje år? just nu verkar det dock vara uppehåll så vi får hoppas på att det slutar regna under dagen så man kanske kan hitta någon fin midsommarstång att dansa runt ;)
 
här hemma har vi precis öppnat en flaska bubbel som vi avnjuter medan vi käkar "brunch", eller ska man bara kalla det en sen frukost? sen får vi se vad som händer, har faktiskt inget speciellt planerat idag. alla verkar vara rätt kluvna om hur dom ska fira sin midsommar. när jag var yngre så firade alltid min familj midsommar vid vårat lantställe, och det brukade hållas ett arrangerat midsommarfirande i närheten med en stång, dans, musik och lotterivinster. väldigt mysigt faktiskt! kanske man kan hitta något liknande i stockholmstrakterna?
 


Tina

Hos mig har vi inte fått en endaste droppe regn. Det har varit underbart väder. Så varmt att man hade velat gå naken. Tack och lov för enkel klänning idag haha.
Stod dock på vädret att vi skulle få regn men allt kom nog igårkväll/inatt istället

Linnéa

Vi hade kanon väder hela dagen och kvällen, 25+ grader och sol, vart överlycklig haha det brukar alltid va skit väder..

Anonym

Vi hade strålande sol och inte en droppe regn igår + det som har hunnit gå av denna dag ;)

Sillan

Euuw UGLY

undefined

Seriöst svergies snyggaste

Hanna

var är läppstiftet/läppennan från? supersnyggt!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: