nytt hår + 20% rabatt till er

så, nu är jag äntligen hemma efter många timmar hos frisören, men resultatet blev helt otroligt bra!! är hur nöjd som helst :D blev lite ljusare denna gång, har varit sugen på att bli näst intill platinablond den senaste tiden men valde att bara ta ett litet steg och inte bli fullt så ljushårig. kanske nästa gång ;)
 
salongen jag var hos heter poze hair, som ni säkert känner igen att jag brukade vara hos i södertälje förut. men nu har dom precis öppnat en ny salong mitt inne i stan på grev turegatan 10. äntligen! blir ju lite närmare och enklare att ta sej dit. och min favorit Rafi som alltid gör mitt hår jobbar numera där istället! perfekt ju :)
 
färgen vi använde på löshåret heter caramello, och vi satt även i några mörkare slingor i färgen #9N natural blonde. längden är 60 cm. och något som jag faktiskt aldrig hört talas om innan som de använde och blandade ner i blekningen är en produkt som heter olaplex, som gör att håret inte skadas alls under kemiska behandlingar (som färgning, blekning osv) och istället behandlar håret under tiden så att det blir friskare och starkare! alltså slipper man vara orolig för att håret ska bli helt förstört efter man blekt det, underbart!
 
och hörrni! jag har faktiskt en rabattkod till er läsare som gäller i den nya hårsalongen (inte i poze andra salonger), om ni säger mitt namn (isabelle strömberg för er som inte visste det haha) i kassan så får ni hela 20% rabatt på löshår och färgning! perfekt om ni är sugna på att göra håret sommarfint ;) passa på nu! rabattkoden gäller enda fram till den sista juli. gå in på pozehair.se för att boka tid eller ring 084639156. eller varför inte bara kika in i salongen? :)
 
(svårt att få en rättvis bild på färgen, men tänk er mer den färgen på första bilden där jag ej har löshår, fast med löshår haha)


Caroline

Riktigt snyggt!
Skulle verkligen behöva fräscha till håret själv...

Anonym

Du passar i kort hår

Lisa

Isabelle ta ut dedär löshåret du är
såååå fin i första bilden, mycket fräschare!

CAMILLAESI

så snyggt resultat 😍👌🏿

Axelina

Gud vad fint håret blev!!!! Ska köpa nytt löshår imorgon och undrar om rabatt koden endast gäller om jag sätter in håret där eller kan jag även använda rabatten om jag bara köper löshår i butiken?

Svar: tack så mycket!! :D rabatten gäller även om du bara handlar håret där, men det bästa är att du frågar dom för säkerhetsskull! :) kram!
Isabelle strömberg

undefined

Omg, vart har du köpt ditt armband? SÅ SNYGGT!! :o

Svar: haha det är en hårsnodd som jag köpt på åhléns :) kram!
Isabelle strömberg

Johanna

Vrålsnygg i ditt egna hår! Såklart fin med löshår också. :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: