rensar tankarna

haha fan vilken dålig bild... skulle fota min outfit och kände mej supersnygg och hade föreställt mej värsta proffs-outfitbilderna. men nu så här efteråt när jag kollar på alla bilder så inser jag att dom blev skitdåliga allihop, och det blev inte alls som jag tänkt mej. detta var den enda utav typ 50 bilder som ändå var okej och inte helt suddig eller i någon sjuk vinkel där mina ben ser ut att vara 2 decimeter långa haha. så kan det vara!
 
jag har precis varit ute och gått lite, rensat tankarna. har inte haft någon vidare dag idag och känner mej skum. känner mej typ inte helt vaken i skallen och jag går runt med en dålig känsla och jag vet inte riktigt varför, eller vad det är för känsla ens. lite ångest kanske. stress? över vad? ingen aning. så jäkla jobbigt bara. ingenting känns rent åt helvete just nu, men ingenting känns heller toppen. det känns lite som att jag står och trampar på samma ställe utan att ta mej framåt i livet. det behöver nog ske en förändring någonstans, men det är svårt när man inte kan sätta fingret på vad som behöver ändras, vad som är fel eller ens vad som är rätt just nu. jag vet ju knappt ens hur jag mår eller vad jag känner.


Hanna

EN NYSTART I LIVET! http://nouw.com/hanshen/en-nystart---antligen-25926860

Camilla

Förstår precis hur du känner, har själv kommit till en punkt i livet då man känner att man fastnat och inte riktigt vet vad man ska göra för att komma ur den :/

Li

Gärna fler outfitbilder 😊

C

Hoppas det känns bättre snart <3 en rolig förändring kan vara att plugga något kul (kan ju bara vara en kort kurs om man vill det) eller typ börja med någon sport :) ibland räcker det med ganska små förändringar för att känna sig peppad igen. Kram

Fanny

Kanske dags att flytta till en ny lägenhet? Få lite miljöombyte.

Fanny

Kanske dags att flytta till en ny lägenhet? Få lite miljöombyte.

Anonym

25år och känner EXAKT igen mig....... Har dock, kille, jobb, hus, djur etc... Men aaaa vet inte vad felet är :/

Elina

hihi du är så jevla ful :) någon som sagt att du ser ut som ett odjur i nyllet? hihi

Svar: hihi och du är så jefla avundsjuk <3 PS. hihi
Isabelle strömberg

Isabelle

Vet hur d är .. Du satte verkligen ord på xakt hur jag känner !

Emmy

Det är det som kallas 20 års krisen. Asjobbig, har själv haft den men den börjar gå över sakta men säkert.. ☺

Haha

Haha "Elina" stackars sate som inte verkar fatta hur mycket din kommentar ba SKRIKER avundsjuka 😂 kan inte vara lätt att va en ful jävel men det ger dig ingen rätt att klanka ner på dom som faktiskt ser bättre ut än dig! (Det vill säga ALLA)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: