roligaste kvällen på länge

haha fy vad sliten jag känner mej idag... men så värt efter den underbara kvällen jag hade igår! roligaste kvällen på länge faktiskt!! vi firade ju som sagt ante som fyllde år, och vi satt först på escalier där vi hade bord och vi drack massa drinkar och hade det mysigt medan det kom in ännu fler folk som skulle vara med och fira! och jag måste bara säga att alla som var med igår är helt underbara, och jag hade sååå roligt!!!
 
en sak som dock var lite tråkig var att vi var uppskrivna på listan på café opera, men när vi väl kom dit så fick vi inte komma in? vakten var skitotrevlig och nekade oss helt utan anledning... så konstigt bara att han nekade oss alla direkt efter att sebbe presenterade sej som antes pojkvän inför vakten. då blev det direkt ett tvärnej? eller jag vet inte om det berodde på det, men det kändes väldigt konstigt.
 
men skitsamma! det förstörde verkligen inte våran kväll och vi drog bara vidare till berns där vi stannade en liten stund eftersom dom typ skulle stänga när vi kom dit, och sedan satte vi oss på east där resten av kvällen spenderades! om man inte räknar med efterfesten då, som jag tyvärr känner att jag stannade liiite för länge på haha, därför mår jag som jag förtjänar idag.
 


Hanna

Vad tycker du om skönhetsoperationer? Är det ok eller inte? Varför fick Michael Jackson så mycket skit medan Caitlyn Jenner blev så hyllad? Orättvist? http://nouw.com/hanshen/ok-med-skonhetsoperationer-25938832

anonym

Vakter är ofta de som inte kommer högre.

Tina

Fyfan om ni blev nekade pga deras läggning. Om så var fallet. Gå vidare med det, nämn det för tidningar så blir det snart ett jävla liv och café opera får skämmas.

Mikaela

Fruktansvärt om vakten nekade er pga att han är homofob 😡

WWW.ANNIKAHAGLUND.BLOGG.SE

Älskar dina fransar!! Vilket märke och vad heter dom? Så fina och effektfulla
Kram
WWW.ANNIKAHAGLUND.BLOGG.SE

Josefin

Vilka härliga bilder :D

sh

dina boobies e gör-fina

Anonym

Fina bilder! Ni ser verkligen ut att haft roligt :DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: